Zoete strikjes en charmante bloemen in je haren

De lente al in je bol?

Geniet van een romantische picknick met Zenner’s nieuwste themacollectie Tender. De haaraccessoires met zoete strikjes en charmante bloemen zijn een lust voor het oog.

In Zenner’s nieuwste themacollectie Tender is de hoofdrol weggelegd voor de bloem; uitgevoerd in chiffon of fake leather, van maxi tot mini formaat en van diadeem tot snapclip. De spelden en schuifjes voorzien met strikken zijn ook ware snoepjes. Parels maken de cottage-look helemaal af.

Het kleurenpalet is gebaseerd op variaties zandkleuren, aardetonen en zongebleekte pastellen. Met kleuren als suikerspinroze en macarongroen is het een waar feest voor de zoetekauw.

Ga voor een lieflijk wit kanten jurkje en steek je haar losjes op. Een Tender accessoire is de finishing touch voor een romantische look. Maar hoe draag je zo’n catchy bloem? Sommige accessoires in deze collectie zijn voorzien van een innovatief en handig snufje; de QR code. Scan de code met je smartphone en je wordt direct verwezen naar een filmpje waarin haarstyliste Aeola je laat zien hoe je de Tender accessoires in jouw coupe kunt verwerken.

Zenner accessoires vind je bij de drogist. De Tender verkoopprijzen variëren van €2,50 tot €6,99.

Lees ook:De zomer in je haren
Lees ook:Gelukkig nieuw haar!
Lees ook:Zomer in je haren
Lees ook:Happy haar
Lees ook:Als je haar maar goed zit….always

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>