De zomer in je haren

Is het paars? Is het roze? Is het blauw…? Een edelsteen is nooit een uni-kleur. Deze verrassende veelzijdigheid zien we ook terug in Zenner’s nieuwste themacollectie G.E.M., een ode aan de edelsteen.

Zenner’s nieuwste themacollectie G.E.M. schittert je tegemoet. Het kleurenpalet bestaat uit zoete kleuren als violet, lila, kers, frambozenroze, diep paars en helder blauw. Het gevoel van luxe en overdaad wordt versterkt door de accentkleur goud.

Een mooie edelsteen laat je op ieder moment van de dag glamourous voelen, net als de G.E.M. accessoires. Kies bijvoorbeeld voor de kleine snapclip met brochedetail om een mooi opgestoken coupe af te maken, maak een nonchalante paardenstaart instant chic met de metallic-kleurige speld of laat het los hangen en maak het af met de diadeem met bloemen en parels.

De verpakkingen van sommige accessoires in deze collectie zijn voorzien van een innovatief en handig snufje; de QR code. Scan de code met je smartphone en je wordt direct verwezen naar een filmpje waarin haarstyliste Aeola je laat zien hoe je de G.E.M. accessoires in jouw coupe kunt verwerken.

Zenner accessoires vind je bij de drogist. De G.E.M. verkoopprijzen variëren tussen €2,99 en €4,99.

Lees ook:Zoete strikjes en charmante bloemen in je haren
Lees ook:Gelukkig nieuw haar!
Lees ook:Zomer in je haren
Lees ook:Als je haar maar goed zit….always
Lees ook:Happy haar

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>