Als je haar maar goed zit….always

zennerJe haren moeten goed zitten, ongeacht hetgeen wat je doet, want  het laatste waar je je tijdens het sporten druk om wilt maken is of je haar wel goed zit. En die losspringende plukjes zijn eigenlijk nog veel vervelender… Met de Zenner Stay*in*Hair accessoires is dit ongemak zo opgelost. Gebruik bijvoorbeeld het Stay*in*Hair haarbandje om je haar uit je gezicht en je kapsel in bedwang te houden.

In de Stay*in*Hair accessoires van Zenner is namelijk op een slimme manier rubber verwerkt zodat deze niet uit je haar glijden. De accessoires uit deze collectie zorgen ervoor dat je coupe in iedere denkbare situatie goed blijft zitten. Of je nu gaat sporten, danst op een festival, speelt met je kinderen of een belangrijke presentatie geeft. Welk accessoire past het best bij jou? Ga naar www.zenner.nl en bekijk een filmpje waarin styliste Aeola laat zien hoe je in een handomdraai een coupe creëert die de hele dag goed blijft zitten.

Met je telefoon onder één oor, til je je kind van de grond terwijl je met de andere arm een kop koffie zet…. Een drukke ochtend waar je ook nog eens tijd moet zien vrij te maken om je haar te doen. Zenner heeft de oplossing: in één beweging zet je de Stay*in*Hair klem in je haar en maak je het net even wat chiquer door een pluk er losjes omheen te draaien. Klaar voor de dag met een coupe die alles aan kan.

Op je werk wordt er veel van je verwacht, ook dat je haar tiptop blijft zitten. Je hebt geen tijd om tussen drukke presentaties en vergaderingen door je coupe bij te werken. Zet daarom aan het begin van de dag een Stay*in*Hair bananenklem in je haar en toupeer het bovenop een beetje: succes verzekerd!

De ultieme festivalcoupe is er een met vlechtjes voor het hippiegevoel, maar dan wel zonder uitzakgevaar! Zet je vlechtwerk muurvast met de Stay*in*Hair elastieken van Zenner en het enige waar je je om hoeft te bekommeren zijn je dansmoves.

vanaf €2,50

check ook:

http://www.zenner.nl/

Lees ook:De zomer in je haren
Lees ook:Happy haar
Lees ook:Zoete strikjes en charmante bloemen in je haren
Lees ook:Pump your hair up
Lees ook:Gelukkig nieuw haar!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>