Gelukkig nieuw haar!

Denk je ook aan je haren  de komende feestdagen?

Met Zenner’s nieuwste themacollectie Glossy Glam. Deze accessoires laten je met een celebrity-waardige coupe de feestdagen vieren. Subtiel met slechts een schuifje met strikjes of uitbundig met een giga-bloem.

Je partycoupe en partylook moeten natuurlijk goed op elkaar zijn afgestemd. Met de ruime keuze aan opties in Glossy Glam is dat geen probleem. Houd je niet van gedoe en laat je je haar het liefst los hangen? Schuif dan in een simpele beweging het diadeempje met blinkende stenen in je haar. Kan het jou niet gek genoeg? Ga dan los en mix meerdere accessoires met elkaar. Bijvoorbeeld door een klem met gevlochten steentjes bovenop je chignon te steken en aan de zijkant twee schuifjes met roosjes of strikjes in te doen. Of ga voor een staart als een waterval met de bananenklem en steek de grote schuif met bloemen en glitters er bovenop.

De Glossy Glam accessoires zijn uitgevoerd in zwart en zilver met glittersteentjes en kant als belangrijke details. De materialen zijn glanzend en fonkelend.

De verpakkingen van sommige accessoires in deze collectie zijn voorzien van een QR code. Scan de code met je smartphone en je ziet direct een filmpje waarin haarstyliste Aeola je laat zien hoe je de Glossy Glam accessoires in jouw coupe kunt verwerken.

Zenner accessoires vind je bij de drogist. De Glossy Glam verkoopprijzen variëren tussen €2,99 en €5,99.

 

Lees ook:Zomer in je haren
Lees ook:Zoete strikjes en charmante bloemen in je haren
Lees ook:De zomer in je haren
Lees ook:Glamourous de feestdagen door
Lees ook:Accessoires van Daphne Deckers

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>