Accessoires van Daphne Deckers

Etos heeft, in samenwerking met Daphne Deckers, een glamorous beauty & accessoires collectie ontwikkeld. Speciaal voor vrouwen die in de feestelijke decembermaand met extra glamour voor de dag willen komen. Deze limited edition van Etos bestaat uit 32 artikelen, zoals make-up, haarversiering, bijoux en accessoires en is vanaf 29 november verkrijgbaar. Glitter en glamour
De Etos December Selection by Daphne Deckers is voor vrouwen die tijdens de feestdagen extra aandacht aan hun uiterlijk willen geven. Daphne is een veelzijdige vrouw met glamour en expert op het gebied van beauty en mode. Voor Etos was het dan ook een logische keuze om met haar samen te werken aan deze glamorous beauty collectie. Etos is erg verheugd met haar collectie vanwege de feestelijke uitstraling en betaalbaarheid van de producten. Hiermee is de glamourlook deze kerst voor iedereen bereikbaar. Elke vrouw kan zich tijdens de feestdagen een ‘ster’ voelen!

Geselecteerd by Daphne
Daphne over de Etos December Selection: “Ik heb me helemaal kunnen uitleven tijdens de selectie van deze limited edition beauty & accessoires collectie. Uiteindelijk zijn het 32 artikelen geworden, variërend van glitternagellak tot veertjes voor in je haar. Voor mij zijn de feestdagen synoniem voor gezelligheid en er mooi, verzorgd en stijlvol uitzien. Daar heb ik rekening mee gehouden bij mijn selectie. Vandaar ook mijn keuze voor de kleuren zwart en goud, die voor dat extra feestelijke glamoureffect zorgen. Ik weet zeker dat ik mijn vriendinnen een plezier doe als ik deze cadeautjes voor ze onder de kerstboom leg!” 

Met de December Selection by Daphne Deckers wil Etos vrouwelijk Nederland inspireren om met de feestdagen eens extra goed uit te pakken. De prijzen van de door Daphne geselecteerde producten variëren tussen de €1,49 en €6,99 en zijn alleen verkrijgbaar bij Etos. Vanaf 29 november ligt de Etos December Selection by Daphne Deckers in alle winkels.

Lees ook:Met Jan Kooiman voor de haard…so glamourous
Lees ook:Vrouw vindt zichzelf mooier met kerst
Lees ook:Glamourous de feestdagen door
Lees ook:It’s time to shine!
Lees ook:Win een Champagnekleurige Clutch!

1 Reacties // Reageer

One thought on “Accessoires van Daphne Deckers

 1. Beau Jolie

  FASHIONLADIES OPGELET!!!

  BEAU JOLIE FASHIONSTORE GAAT VANDAAG ONLINE!!

  Wil jij ook shoppen bij de leukste online glamour fashion boutiek??

  Surf dan dan naar http://www.beaujoliestore.nl.

  Bij ons slaag je altijd voor betaalbare maar vooral glamorous dameskleding (o.a Sweet Sixteen jurkJes, Ibiza Tuniekjes, Babydolls), schoenen, tassen en sieraden.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>