Fashion & Beauty Trends

Als we de catwalks in Parijs, Milaan en New York moeten geloven, belooft dit een zomer vol spetterende trends te worden. Ik heb de leukste voor je uitgezocht. Be creative en laat jezelf zien deze mooie lente & zomer. Een fleurig straatbeeld is voor iedereen namelijk LEUK!

1. GEEL is wederom een hippe kleur. Draag gele kleding en experimenteer eens met gele oogschaduw en/of accessoires. Het mag zowel okergeel als pastel zijn.

2. Zakelijke outfits. Blouses, mantelpakjes, gilets, colberts en trenchcoats gecombineerd met bijvoorbeeld een skinny jeans zijn het deze zonnige seizoenen helemaal. De make-up blijft in combinatie met dit soort kleding redelijk ‘natuurlijk’ ofwel ‘nude’.

3. Wit. Witte kleding, laagje over laagje en witte schoenen en accessoires zijn ook anno 2009 weer superhip. Met wat zelfbruinende crème kun je jezelf alvast een door de zongekuste look geven. Maak ook gebruik van bronzing powders en gouden oogschaduwtinten, want dat matcht prachtig met wit. Zelfgeregen kralen- en schelpenkettingen doen het goed bij een witte outfit.

4. Je tas moet BIG zijn. Dat is nog makkelijk ook, want alles past er nu in!

5. Lange jurken met een gypsy karakter. Lange jurken zijn het weer helemaal. Het liefst zwierig en kleurrijk, net zoals zigeunerinnen ze dragen.

Lees ook:Boost je huid met een serum
Lees ook:Kijk me aan!
Lees ook:Heb jij de juiste beautytools @ home?
Lees ook:De nieuwe haartrends voor dit najaar!
Lees ook:MAC Cosmetics trends zomer 2008

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>