Hemelse geur: ‘Sea Rose’

DAVPARF710_RVB.epsEen droomgeur is geboren….ze heet ‘Sea Rose’.

Ochtendgloren. Een moment van elegantie en sensualiteit. De tijd staat stil. Wanneer de zon langzaam opkomt aan de horizon, rijst zij op uit de zee. Het zachtroze licht van een sprankelende, nieuwe dag streelt haar gezicht. Zilverkleurige waterdruppels glinsteren op haar zijdeachtige huid. Ze is een zeemeermin die verandert in een vrouw. Een droom wordt werkelijkheid. Teder maar toch krachtig. Verfijnd en tegelijkertijd sterk. Ze is één met de elementen. En haar hypnotiserende geur bevat het geheim van haar bloeiende vrouwelijkheid.

Sea Rose is DAVIDOFF Cool Water’s nieuwste geur die een compleet nieuwe kant van het eeuwigdurende liefdesverhaal tussen de vrouw en de zee onthuld. Deze opvallend frisse geur, zacht en verfijnd, is een ode aan puurheid en spontaniteit. De Sea Rose vrouw leeft in perfecte harmonie met de schoonheid van de natuur. Fris en onschuldig als een nieuwe dag. Diepzinnig en wijs als de oceaan. Ze is één met de wereld om haar heen.

DE GEUR

Meesterparfumeur Aurélien Guichard (Givaudan) creëerde een parfum dat deze twee-eenheid van vrouwelijkheid en water belichaamt. Een meesterwerk van frisheid en sensualiteit die behoort tot de bloemige rozenfamilie. Sea Rose opent met een subtiele top van nashi peer. Het geurige Japanse fruit geeft een heerlijk voor- proefje van deze unieke geur. Meteen na de opening volgt een rijke en verfijnde compositie, zorgvuldig gecreëerd rond de zoete noot van pioenrozen. Dit unieke bouquet vormt de essentie van Sea Rose. Een charmant vleugje van jeugd en onschuld. Het absoluut vrouwelijke hart biedt een subtiel contrast met de basisnoot van muskus die geleidelijk een nieuwe dimensie onthult, een krachtig en adembenemend vleugje sensualiteit.

DE FLACON

Trouw aan DAVIDOFF Cool Water’s unieke esthetiek herinnert de flacon aan de vorm van een waterdruppel. Haar onderscheidende roze kleur memoreert aan het ochtendgloren wanneer de eerste zonnestralen de oppervlakte van de oceaan strelen. De zilverkleurige dop en logo glanzen subtiel als lichtstralen op een serene zee. De gracieuze flacon illustreert Sea Rose’s natuurlijke combinatie van elegantie en eenvoud. De flacon zit in een glanzende verpakking waarvan de roze kleur en zilveren accenten overeenkomen met de kleuren van de flacon.

HET GEZICHT

Het opkomende jonge model Diana Moldovan is het gezicht van Sea Rose. Haar verfijnde en natuurlijke schoonheid geven perfect het gevoel van gratie en puurheid van de geur weer. Het beeld waarop zij te zien is, is geschoten door Enrique Badulescu, een getalenteerde Mexicaanse fotograaf, die bekend staat voor de rijkheid en sensualiteit van zijn werk.

DAVIDOFF Cool Water Woman (1996) draait helemaal om een natuurlijke en frisse vrouwe- lijkheid. In 2012 voegde DAVIDOFF met Cool Water Woman Sensual Essence daar een vleugje durf en glamour aan toe. Met Sea Rose wordt een nieuw facet, verfijning en zachtheid, van DAVIDOFF Cool Water Woman onthuld.

DAVIDOFF COOL WATER WOMAN SEA ROSE

Eau de Toilette 30 ml € 32* Eau de Toilette 50 ml € 51* Eau de Toilette 100 ml € 72* Gentle Shower Breeze 150 ml € 19* Moisturizing Body Lotion150 ml € 19* * adviesverkoopprijs

Vanaf eind april 2013 verkrijgbaar bij de geauto- riseerde Davidoff Fragrances parfumerieën en warenhuizen.

Lees ook:Ontsnap met DAVIDOFF naar een tropisch paradijs
Lees ook:Twee Coole schatten uit de oceaan
Lees ook:Goddelijke geur voor hem: Davidoff Cool Water Night Dive
Lees ook:Zomerliefde: Davidoff Cool Water voor hem en haar
Lees ook:Nieuwe geur voor hem van Davidoff

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>