Nieuwe geur voor hem van Davidoff

Davidoff The Game Intense 100 mlDe nieuwe geur van DAVIDOFF, The Game Intense, is een krachtige variatie op de DAVIDOFF The Game eau de toilette. Voortbouwend op zijn voorganger, voegt deze nieuwe geur een zeer kenmerkend vleugje verleiding en brutaliteit toe.

De man

The Game Intense man is sterk en vastberaden. Hij weet hoe hij ‘the game of life’ moet spelen. Voor hem is het niet een kwestie van kans en geluk maar een kwestie van vaardigheid en zelfbeheersing. Zijn kracht geeft hem macht, zelfvertrouwen en een bepaalde vastberadenheid. Bewonderd door zijn gelijken, is hij een natuurlijke verleider, de verpersoonlijking van stijl en raffinement. Hij weet dat in de liefde en in het spel, de winnaar alles krijgt.

De geur

The Game Intense is gecreëerd door parfumeur Lucas Sieuzac en behoort tot de frisse, aromatische, houtachtige geurfamilie. Als variatie op de originele DAVIDOFF The Game geur heeft het dezelfde olfactorische piramide: een sexy en kenmerkend akkoord van gin fizz, gevolgd door een geraffineerde hartnoot van gestructureerd iris en een verfijnde basisnoot van krachtig en mannelijk rozenhout.

Aan dit unieke palet voegt The Game Intense een rijke en krachtige hartnoot van zwart patchoeli extract en een zeer mannelijke, lederachtige basisnoot van labdanum absoluut toe. Deze twee componenten geven de geur meer kracht en een nieuw, verslavend en mannelijk aspect.

De flacon

The Game Intense flacon heeft hetzelfde elegante en optisch opvallende design als het origineel dat ontworpen is door ADN, Atelier du Design. Het transparant zwarte glas met mat zwarte patronen heeft iets verleidelijks en mysterieus.

De bijpassende, ondoorzichtige dop past perfect bij de slanke flacon. Het zilverkleurige The Game Intense logo staat zowel op de bovenkant van de dop als onderaan op de flacon. De luxe uitstraling is een waardig eerbetoon aan de verfijnde geur die in de flacon zit.

De opvallende verpakking reflecteert het unieke design en toont een elegant contrast van zilverkleurige patronen gedrukt op een glossy en mat zwarte achtergrond.

DAVIDOFF The Game Intense – de collectie

Eau de Toilette Natural Spray 40 ml € 42,50*

Eau de Toilette Natural Spray 60 ml € 54,50*

Eau de Toilette Natural Spray 100 ml € 72,50*

* adviesverkoopprijs

DAVIDOFF The Game Intense is vanaf heden bij de geautoriseerde Davidoff Fragrances parfumerieën en warenhuizen verkrijgbaar.

Lees ook:The Game: the winner takes it all
Lees ook:Davidoff Champion: een geur voor kampioenen
Lees ook:Davidoff Champion Energy
Lees ook:Goddelijke geur voor hem: Davidoff Cool Water Night Dive
Lees ook:Vaderdagactie: win, win, win Champion van Davidoff

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>