DUITSE ACTRICE WORDT HET GEZICHT VAN JIL SANDER’S NIEUWE DAMESGEUR

COTY PRESTIGE KONDIGT SAMENWERKING AAN MET KAROLINE HERFURTH

 Coty Prestige, een divisie van Coty Inc. kondigt vandaag aan dat de samenwerking met Karoline Herfurth getekend is. De actrice wordt het gezicht van Jil Sander’s nieuwe damesgeur die in september 2011 gelanceerd wordt in Duitsland, Oostenrijk, Nederland, België, Luxemburg, Tjechië, Polen, Hongarije, Rusland en Spanje.

Karoline Herfurth behoort tot de top van jonge actrices in Duitsland. Ze schitterde in “Perfume: The Story of a Murderer”, een rol die internationaal bejubeld werd. In 2009 werd Herfurth geprezen voor haar bijrol in “The Reader”. Karoline won ook de Bayrische Filmprijs 2009 en de “Preis der deutschen Filmkritik” voor haar rol in de film “Im winter ein Jahr”, die geregisseerd werd door de Academy Award winnende regisseur Caroline Link. In 2010 verscheen ze in “Vincent will Meer”, die genomineerd is als beste film voor de “Deutscher Filmpreis 2011” en waarvoor ze de Jupiter Award als beste actrice ontving. Dit jaar zal Karoline, naast Hannelore Elsner en David Kross, te zien zijn in “Das Blaue Von Himmel”, een film geregisseerd door Hans Steinbichler.  

De samenwerking met Coty is de eerste keer dat Herfurth voor een merk model staat.

“Ik ben zeer vereerd dat ik het gezicht zal zijn van de nieuwe Jil Sander geur want dit merk is mij zeer dierbaar,” zegt Karoline Herfurth. “Het is een geur die vanaf het eerste moment dat ik het rook heerlijk vind en graag draag.” 

“Karoline Herfurth is de perfecte keuze om model te zijn voor de nieuwe Jil Sander geur. Ze laat de emoties van een echte vrouw op een heel natuurlijke, maar toch sensuele wijze zien. Ze weerspiegelt ook elegantie en puurheid, waarden die belangrijk zijn voor dit iconische merk,” zegt Françoise Mariez, Senior Vice President International European Marketing Licenses, Coty Prestige.

Karoline Herfurth is vanaf september 2011 in zowel de tv-commerical als de printcampagne voor de nieuwe Jil Sander geur te zien.

Lees ook:Eve by Jil Sander, Zij leeft in elke vrouw
Lees ook:Parfum EVE net zo verslavend als de liefde zelf
Lees ook:Imogen Poots en Camille Rowe poseren voor Chloe
Lees ook:Paul Walker wordt het nieuwe gezicht van COOL WATER
Lees ook:Truth or Dare wordt de nieuwe geur van Madonna

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>