Parfum EVE net zo verslavend als de liefde zelf

Nog heel even geduld, want dan kun je jezelf hullen in de nieuwe verslavend lekkere damesgeur van Jill Sander: EVEROSE

Toen Jil Sander EVE creëerde, was dit de essentie van de vrouw.

EVE: het evenbeeld van vrouwelijkheid. Met een nieuwe geur, een sensueler bloemenparfum, verkent Jil Sander een ander facet van EVE. De vrouw die zich openstelt voor romantiek. In de liefde is zij even ongekunsteld en authentiek als in het leven zelf. Ze geeft onvoorwaardelijk en ontvangt onvoorwaardelijk. Haar geluk overstijgt alles wat ze ooit heeft gevoeld. De nieuwe EVE is een verliefde vrouw. De nieuwe EVE is natuurlijk EVEROSE.

Als romantiek een geur had, zou het EVEROSE zijn. Net als EVE is EVEROSE een fruitige chypre-floriëntaal, omdat het de puurste uitdrukking van vrouwelijkheid is. Maar EVEROSE heeft een geheel eigen persoonlijkheid: een opvallender bloemig facet, verleidelijk als een romance. In de topnoot worden pikante witte peper en de stralende bloem van de grapefruit vermengd met delicate, verse rozenknoppen – de belofte van de romantiek die tot bloei komt.

Deze belofte wordt vervuld door het weelderige hart van zijdezachte rozenblaadjes, Arabische jasmijn en zinnelijke framboos. Keer op keer herleeft ze door de aanhoudende basis van kasjmierhout, patchoelihart en vanille – een aura dat even verslavend en bekoorlijk is als de liefde zelf.

Het gezicht:

Voor EVE was ze de belichaming van het archetype van vrouwelijkheid. Voor EVEROSE verbeeldt ze de emotie van een verliefde vrouw. Karoline Herfurth, alom geprezen als één van de beste jonge acteertalenten in Duitsland, is de ster van de advertentiecampagne voor EVEROSE. Karoline Herfurth wordt gefotografeerd door de toonaangevende modefotograaf Greg Kadel. Zij is de EVEROSEvrouw die in al haar intimiteit opgaat in de romantiek.

EVERROSE

Eau de Toilette 30 ml € 39,50*

Eau de Toilette 50 ml € 59,50*

Eau de Toilette 75 ml € 78*

* adviesverkoopprijs

Vanaf half september is Jil Sander EVEROSE verkrijgbaar bij geautoriseerde parfumerieën en warenhuizen verkrijgbaar.

 

Lees ook:DUITSE ACTRICE WORDT HET GEZICHT VAN JIL SANDER’S NIEUWE DAMESGEUR
Lees ook:Eve by Jil Sander, Zij leeft in elke vrouw
Lees ook:Laat je AURA stralen met dit parfum
Lees ook:Jil Sander lanceert opnieuw 3 klassiekers als limited edition
Lees ook:Het is geen milkshake, maar ‘n ‘geurshake’ #sunshake

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>