Jil Sander lanceert opnieuw 3 klassiekers als limited edition

JS The Essentials-Bath & BeautyBen je een groot fan van de geuren van Jil Sander, en dan met name de klassiekers? Dan hebben we goed nieuws voor je.

Vorig jaar lanceerde het luxe modehuis Jil Sander, onder de tijdloze naam ´THE ESSENTIALS´, drie klassieke Jil Sander geuren als limited edition die niet meer regulier in het assortiment zitten. ´Oude´ en veel nieuwe fans hebben het drietal zo omarmt dat deze geuren begin 2014 opnieuw als limited editons worden uitgebracht.

Het drietal: Jil Sander Bath & Beauty, Woman III en Pure Man zijn echte hits en hebben hun sporen in de geurenwereld ruimschoots verdiend. De limited editions hebben elk een strak vormgegeven en identiek ´jasje´ en stralen zo een prachtig geheel uit. Aan het gekleurde lint dat de verpakking siert, kun je gemakkelijk ontdekken met welke geur je te maken hebt. De rechttoe-rechtaan vormgeving en de basic zwart-witte kleuren zorgen voor een stijlvol, elegant totaalplaatje.

Woman III

In 1986 componeerde parfumeur Michel Almairac een waar meesterwerk, de elegante Jil Sander Women III. Verfijnd, zelfverzekerd en klassiek. Een geur die ook nu perfect bij de zelfverzekerde, intuïtieve moderne vrouw past. Deze dame weet precies wat ze wil en volgt haar eigen pad, de unieke elegantie die zij onderweg achterlaat zal niet snel vergeten worden. Woman III sprankelt met frisse, bittere noten van sinaasappel, die verwarmd worden door een elegant boeket van anjers en patchoeli.

Bath & Beauty 

Een tedere en intieme geurervaring. Jil Sander Bath & Beauty, ontworpen door parfumeur Jacques Artarit, is een subtiele, bloemige en semi-oriëntaalse geur die in 1981 werd gecreëerd. Vanaf de eerste noot komen fruitig citroen en zoete cassis je tegemoet. Na deze frisse opening toont het ultieme vrouwelijke hart zich door jasmijnbloesem dat een licht, sensueel facet aan de geur toevoegt. De weelderige, oriëntaalse ‘touch’ wordt bereikt door de patchoeli en honingnectar.

Pure Man

Parfumeurs Nathalie Lorson en Ilias Ermandis vonden voor Pure Man (2004) een smaakvol evenwicht tussen jeneverbessen, witte muskus en vanille en creëerde op deze manier een heerlijk houtachtig, fris en sensueel mannenparfum. Het succes van de geur is zonder enige twijfel te danken aan het zoete, luxueuze aroma van de pure huid-geur die direct een gevoel van vrijheid, authenticiteit en emotie oproept.

Jil Sander THE ESSENTIALS

Bath & Beauty eau de toilette 50 ml € 44,39*
Woman III eau de toilette 50 ml € 44,39*
Pure Man eau de toilette 50 ml € 44,39*

 De Jil Sander THE ESSENTIALS limited editons zijn verkrijgbaar bij de geautoriseerde Jil Sander Fragrances parfumerieën en warenhuizen.

Lees ook:EPIC! Jil Sander herenigt 4 gouden geuren
Lees ook:Dé zomergeuren van 2015
Lees ook:Eve by Jil Sander, Zij leeft in elke vrouw
Lees ook:Valentijn vier je met Philosophy
Lees ook:Zomerse musthaves

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>