Dé zomergeuren van 2015

Geen zomer zonder Jil Sander SUN!

Traditoneel krijgt deze geurenlieveling ´s zomers gezelschap van een limited edition. Twee speciale seizoensgeuren met als missie het vangen van een unieke zomerimpressie, een speciale herinnering die iedereen steeds opnieuw zou willen beleven.

JIL SANDER SUN BATH – één voor hem en één voor haar. Geuren geïnspireerd op aangename momenten van het leven. Wanneer je geniet van de zon, liggend naast een zwembad met uitzicht op zee. Geuren zo sprankelend als de hypnotiserende reflecties van zonlicht op het gladde wateroppervlak van het zwembad, zo verleidelijk dat je er wel in moet duiken. Geuren zo uitnodigend als de verrukkelijke omarming van kristalhelder water of als het koele briesje vanuit de zee dat een verfrissende verademing biedt na de hitte van de dag.

JIL SANDER SUN BATH WOMEN is een spannende fusie van warmte en koelte. Een bloemige-marine-muskus geur waarin de aquatische topnoten met een zoet vleugje fresia in balans worden gebracht door een vrouwelijk hart van oranjebloesem en ylang-ylang en een sensuele basis van vanille en solar muskus. De iconische SUN flacon is ‘gedipt´ in een helder blauwe kleur, die herinnert aan het glinsterende water van een zwembad, terwijl de witte verpakking contrasteert met de koele, blauwe blokletters van het SUN logo en warme, oranje accenten.

Een stralende oranje kleur, als een concentratie van de gloed van de zomerzon, is het kenmerk van de JIL SANDER SUN BATH MEN flacon. De geur is een frisse, oriëntaalse geur met een topnoot van grapefruit en mandarijn voor het creëren van een levendige eerste indruk die rijpt tot een hart van groene appel en oranjebloesem. In de basis vermengen benzoë en warme houtsoorten zich harmonieus tot een warm, lang aanhoudend, mannelijk aura.

JIL SANDER SUN BATH WOMEN
Eau de Toilette spray 100 ml € 33,26*
Hair Body Shampoo 150 ml € 10,51*
JIL SANDER SUN BATH MEN
Eau de Toilette spray 125 ml € 37,06*
All Over Shampoo 150 ml € 10,51*
* adviesverkoopprijs

De Jil Sander Sun Bath geuren zijn vanaf heden bij de geautoriseerde
Jil Sander parfums parfumerieën en warenhuizen verkrijgbaar.

Lees ook:Het is geen milkshake, maar ‘n ‘geurshake’ #sunshake
Lees ook:Zomerse musthaves
Lees ook:Voor vrouwelijke jagers: Bruno Banani Made for Women
Lees ook:IJskoude zomergeuren van MEXX
Lees ook:Pareltjes van Calvin Klein

1 Reacties // Reageer

One thought on “Dé zomergeuren van 2015

  1. Una

    In de zomer ga ik vaker de deur uit met parfumolie in plaats van gewoon parfum. Ik zit veel in de zon en van parfum met alcohol krijg ik vlekken op mijn huid. Sinds ik parfumolie ontdekt heb kan ik stressloos in de zon blijven en alsnog een geurtje op hebben. Ik koop ze altijd hier; http://www.arabianscent.nl

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>