IJskoude zomergeuren van MEXX

mexZomergeuren zijn altijd welkom. MEXX lanceert binnenkort twee nieuwe te weten MEXX Ice Touch Woman en Man. 

De MEXX Ice Touch geuren zijn verkrijgbaar vanaf augustus. Ze zetten je zintuigen op scherp met de verkwikkende koele sensatie van ijs dat smelt op je lichaam.

De nieuwe campagne van MEXX Ice Touch draait om spontane en vrolijke mensen die leven volgens het principe ‘pluk de dag’. De jonge, urban modellen Danielle Greyling en Levi Lomey, beide afkomstig uit Zuid-Afrika, zijn de nieuwe gezichten van de in Kaapstad opgenomen MEXX Ice Touch campagne. De acteurs zijn de perfecte belichaming van het spontane en opgewekte karakter van de MEXX geuren.

IJskoude sensatie op je huid: de geuren

MEXX Ice Touch draait om dit intense gevoel en de spannende connectie die daaruit voortvloeit. Het verfrissende en verleidelijke gevoel van ijs dat smelt op je huid verkwikt je zintuigen. Dit gevoel vormt de basis van de geur.

MEXX Ice Touch Woman

De energieke topnoten met roze peper, citrus en zwarte bessen worden versterkt door de delicate bloemennoten en het verfrissende mint van het hart. De basis van deze geur bestaat uit een mix van ambernoten en frambozen, met een vleugje cederhout voor dat verfrissende gevoel.

MEXX Ice Touch Man

De mannelijke, frisse en waterachtige topnoten van aromatische rode grapefruit en groene appel worden versterkt door een hart van cederblaadjes en een basis van sandelhout, patchoeli en amber, ter vervolmaking van het intense gevoel dat deze geur oplevert. MEXX Ice Touch Man draait om het ervaren van intense frisheid, rijke mannelijkheid en betoverende, ijskoude sensaties.

Geïnspireerd op een ijsblokje: de verpakking

De verpakking weerspiegelt het nieuwe MEXX imago: simpel, clean en fris. De holistische verpakking belichaamt het authentieke en frisse karakter van MEXX door een combinatie van moderne designelementen: een matglazen flacon die verwijst naar het ijselement met een bijzondere, zilverkleurige dop, blauwe vloeistof en een witte spraytube. De lichtblauwe (MEXX Ice Touch Woman) en donkerblauwe (MEXX Ice Touch Man) verpakking verbeeldt een arctisch landschap, dat het intens verfrissende effect van de geuren benadrukt

MEXX Ice Touch is vanaf 1 augustus verkrijgbaar bij parfumeries en warenhuizen

 

MEXX Ice Touch – het assortiment*

MEXX Ice Touch Woman

Eau de Toilette 15 ml €17,50

Eau de Toilette 30 ml €25,00

Eau de Toilette 50 ml €33,00

Shower Gel 150 ml € 8,95

Body Lotion 150 ml € 8,95

Deodorant Spray 150 ml € 8,95

 

MEXX Ice Touch Man

Eau de Toilette 30 ml €17,50

Eau de Toilette 50 ml €25,00

Eau de Toilette 75 ml €33,00

After Shave 50 ml €20,50

Shower Gel 150 ml € 8,95

Deodorant Spray 150 ml € 8,95

 

*De uiteindelijke verkoopprijs wordt door de retailer bepaald.

woman

Lees ook:Lekker fresh 2012 in….
Lees ook:HOE FRIS ZIJN NEDERLANDERS ?
Lees ook:Hul je samen in Esprit
Lees ook:Win de nieuwe Boss in Motion made for Summer geur…voor je liefste manspersoon
Lees ook:ABSOLUTELY ME….zo fruitig dat je de geur het liefst zou opeten!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>