Hul je samen in Esprit

13764621781_esprit_couple_pack_r_iso39l (2)lowest (1)Esprit blijft ons verrassen met nieuwe geuren voor hem en haar. Een authentieke nieuwe duo geur: Esprit Man & Woman. Geïnspireerd op de elegantie van haar en de onafhankelijkheid van hem. Een grip op het hedendaagse dynamische leven, vertrouwt en geraffineerd. Geef betekenis aan je leven en omarm het positieve.

Esprit Woman – Open-minded en authentiek, zij geeft om mensen en haar omgeving. Dynamisch en positief, zij straalt door haar natuurlijke elegantie. Esprit Woman opent met de frisheid van groene appel en citroen, terwijl de zachte geur van jasmijn je omringt voor een mysterieuze verleiding. Muskusnoten en mos reflecteren de zachte en rustige kant van de aarde en creëren een zijdezachte elegantie.

Esprit Man - Onafhankelijk en zelfbewust, hij is het symbool van mannelijkheid en imponeert met zijn charisma. De aantrekkelijke geur van appel en ananas openen de geur voor een woeste aantrekkingskracht. De man blijft op en top man door de intense geur van lavendel. De rijke volheid van sandelhout en vanille ondersteunen de natuurlijke stijl van de geur.

Het nieuwe duo is prachtig verpakt in een harmonie van subtiele elegantie. De flacons passen perfect binnen het thema met hun eenvoudige design en stijlvolle vorm. De verpakking straalt, geheel in stijl, luxe uit dankzij het prachtige linnen patroon. Voor hem een natuurlijke, mosgroene verpakking. Voor haar een teder zachte roze verpakking, die haar vrouwelijkheid weerspiegelt.

Natuurlijk, oprecht en elegant. Esprit Man & Woman geven betekenis aan het leven.

Assortiment                                                                      

Esprit Woman

Eau de toilette voor haar  15 ml € 17,00

Eau de toilette voor haar  30 ml € 26,00

Shower gel voor haar  200 ml  € 10,00

 

Esprit Man

Eau de toilette  voor hem  30 ml € 17,00

Eau de toilette  voor hem   50 ml  € 26,00

Shower gel voor hem 200 ml € 10,00

Verkrijgbaar vanaf:  september 2013 bij drogist en parfumerie.

 

Lees ook:ESPRIT geuren voor jou en je lief
Lees ook:Lovely kado-sets voor onder de kerstboom
Lees ook:Verras je lief!
Lees ook:ESPRIT URBAN NATURE: Het nieuwe geurduo voor mannen en vrouwen.
Lees ook:Simply You, voor jou & je lief

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>