Eve by Jil Sander, Zij leeft in elke vrouw

Zij bezit een natuurlijke sensualiteit, een pure uitstraling die van binnenuit komt. Zij heeft een onweerstaanbare macht om te verleiden – heel natuurlijk, instinctief, bijna zonder moeite. Zij straalt natuurlijk zelfvertrouwen uit, zij heeft een stralend charisma. Zowel in haar kracht als in haar kwetsbaarheid. Zij is de essentie van vrouwelijkheid.

Zij is Eve. Eve by Jil Sander.

De geur van een vrouw

Stel je de pure geur van een vrouw voor. Een geur die zo naadloos met haar huid samensmelt dat het onmogelijk is om te weten waar het ene begint en het andere eindigt. Een geur die zowel de finishing touch als de meest essentiële expressie van haar authentieke schoonheid is. Die essentie is Eve by Jil Sander

In de topnoot van deze fruitige Chypre-Florientaal is de stralende bloem van grapefruit vermengd met de pikante rode bes – een verwijzing naar de persoonlijkheid van deze verleidster. Het bloemige hart is een perfecte harmonie van drie edele bloemen, wilde rozen, jasmijn Sambac en viooltjes, waarvan de zoete, bedwelmende geur een stralende, tijdloze vrouwelijkheid uitstraalt. Haar ware aard onthult Eve echter in de basis. De oriëntaalse betovering van kasjmierhout en de onmiskenbare chypre noot van Indonesisch patchoeli, verwarmd door haar huid, omhullen de moderne Eve met een zinnelijk, charismatisch aura.

Het gezicht van een vrouw

Het gezicht van Eve is de veelbelovende Duitse actrice Karoline Herfurth, die met haar rol in de film Perfume: The Story of a Murderer, een bewerking van Patrick Süskind’s veelgeprezen roman Het parfum, haar intrede in de internationale spotlights deed. Met haar natuurlijke schoonheid, haar blanke huid, volle lippen en vrouwelijke rondingen is Karoline Herfurth de personificatie van het oerbeeld van vrouwelijkheid – sereen, zelfbewust en vooral sensueel. In de tv-spot en advertentie is Karoline Herfurth de Eve by Jil Sander, het portret van een vrouw in haar puurste, meest essentiële vorm.

Eve by Jil Sander

 

Eau de Toilette: 30 ml – € 39,50*, 50 ml – € 59,50*, 75 ml – € 78*

Shower Gel:   200 ml – € 29,50*

Body Lotion:   200 ml – € 32,50*

Deodorant Spray: 100 ml – € 24,50*

*adviesverkoopprijs

Eve by Jil Sander is vanaf half september 2011 bij de geautoriseerde Jil Sander Cosmetics parfumerieën en warenhuizen verkrijgbaar.

Lees ook:DUITSE ACTRICE WORDT HET GEZICHT VAN JIL SANDER’S NIEUWE DAMESGEUR
Lees ook:Parfum EVE net zo verslavend als de liefde zelf
Lees ook:JIL SANDER SUN EAU DE SOLEIL, dé geur van de zomer!
Lees ook:Iedere vrouw kan MOOI zijn!
Lees ook:Geef een stralende huid cadeau!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>