JIL SANDER SUN EAU DE SOLEIL, dé geur van de zomer!

Niets geeft het fantastische gevoel van de zon zo goed weer als JIL SANDER SUN. Miljoenen vrouwen dragen sinds de lancering in 1989 deze zomerse geur. Geen wonder dat het direct een klassieker werd.

JIL SANDER SUN is dé geur van de zomer. Een vleugje frisheid met veel warmte en energie. Een geur die zon ‘uitademt’. Het stimulerende gevoel van de zomer, gevangen in een geur die we het hele jaar door gebruiken, heeft er voor gezorgd dat JIL SANDER SUN al meer dan 20 jaar een ‘cultus’geur is.

Om deze zomer extra te genieten, lanceert Jil Sander een nieuwe, frissere variatie op haar beroemde SUN geur: Jil Sander SUN EAU DE SOLEIL die in een gelimiteerde oplage verkrijgbaar zal zijn.

Jil Sander SUN EAU DE SOLEIL, een frisse bloemengeur gecreëerd door Nathalie Norson (Firmenich), wekt direct bij het aanbrengen een gevoel van vrolijkheid en een welzijnsgevoel op.

Eerst geven bergamot en citroenschil de geur een scherp citrusachtige facet terwijl rode grapefruit in het hart zorgt voor sprankelende frisheid. Door hout- en muskusnoten in de basis krijgt de geur een verslavende uitwerking. Het resultaat: een zonnige en frisse geur, met de unieke sfeer van de zomer.

Top:     Mandarijn – citroenschil NP –  bergamot

Hart:     Frangipani bloem – roze grapefruit – lotusbloem

Basis:   Kostbare houtsoorten – heliotroop – muskus

De transparante glazen flacon en de witte verpakking met het stralende feloranje logo herinneren aan de frisheid van de zomer. De uitstraling van de flacon en verpakking zijn zomers en elegant, perfect in overeenstemming met het Jil Sander universum.

JIL SANDER SUN EAU DE SOLEIL

De geur van een frisse, zonnige zomer!!!

100 ml – adviesverkoopprijs € 39,50

Vanaf eind maart 2011 exclusief bij Parfumerie Douglas verkrijgbaar.

Lees ook:Het is geen milkshake, maar ‘n ‘geurshake’ #sunshake
Lees ook:Happy News van Jil Sander Sun
Lees ook:Elke dag ‘Sun Day’!
Lees ook:Zomerse musthaves
Lees ook:Dé zomergeuren van 2015

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>