Vernieuw je huid wekelijks

Een mooie, gezonde, gave en stralende huid is onder meer afhankelijk van een consequente dagelijkse verzorging! Naast een tweedagelijkse reiniging en het optimaal beschermen, voeden en herstellen, is een regelmatige dieptereiniging echter onmisbaar als je de huid goed ontvankelijk wilt houden voor verzorgende werkstoffen en voor het verkrijgen van een gelijkmatige teint. Het nieuwe RESIST Skin Resurfacing & Smoothing System van Paula’s Choice op basis van AHA’s is een uniek systeem, bestaande uit een wekelijkse intensief huidvernieuwende behandeling op basis van 10% AHA in combinatie met een dagelijkse behandeling op basis van 5% AHA.
 
Deze nieuwe en unieke combinatie is speciaal geschikt voor iedereen die de tekenen van een ouder wordende huid, schade door UV- straling, fijne lijntjes, rimpels, een verlies aan stevigheid en een ongelijkmatige of doffe teint op een grondige wijze wil aanpakken. Reeds binnen enkele dagen verbetert de structuur van de huid dankzij dit systeem zichtbaar en voelbaar, wordt de teint gelijkmatiger en worden fijne lijntjes en huidverkleuringen minder zichtbaar. Bij een voortgezet, bij voorkeur gecombineerd gebruik van beide producten, worden rimpels minder opvallend, wordt de huid voelbaar steviger, krijgt een gezonde glans en gaat er jonger en beduidend gaver en gladder uitzien.
 
NIEUW: Paula’s Choice  RESIST Weekly Resurfacing Treatment 10% AHA.
 
De nieuwe RESIST Weekly Resurfacing Treatment met 10% AHA (Alpha Hydroxy Acid) van Paula’s Choice is een voor de markt unieke behandelvloeistof in de vorm van een effectieve exfoliërende lotion. Hiermee onthul je binnen no time een opvallend jeugdige, voelbare gladde, stevige en stralende huid! De lotion wordt één maal per week ’s avonds aangebracht op een van tevoren zorgvuldig gereinigde huid. Tijdens de nachtrust verwijdert de formule op een effectieve wijze dode huidcellen en onthult een frisse en stralende teint bij ieder nieuw ontwaken! De lotion bevat intensief huidverbeterende werkstoffen waaronder aloë vera extract, groene thee, zoethoutextract (teintverhelderend), allantoïne, haverextract en druivenpitextract. Dankzij de toevoeging van 10% AHA wordt de huid intensief geëxfolieerd en wordt aanmaak van collageen krachtig gestimuleerd, waardoor de structuur van de huid voelbaar en zichtbaar verbetert. Bij een consequent wekelijks gebruik wordt de huid steeds veerkrachtiger, vertoont minder fijne lijntjes en rimpels en gaat er steeds beter uitzien.
NIEUW! Paula’s Choice  Daily Smoothing Treatment 5% AHA
 
Voor een milde, dagelijkse continuering van het intensief huidvernieuwende effect, is er de nieuwe RESIST Daily Smoothing Treatment met 5% AHA van Paula’s Choice. Deze zijdezachte formule bevat 5 % AHA in combinatie met intensief huidverbeterende werkstoffen zoals oligopeptiden, ceramiden, allantoïne, salicylzuur en de antioxidant vitamine E. Deze dagelijkse exfoliant ontdoet de huid op een milde maar effectieve wijze van dode huidcellen. De formule onthult dag na dag een stralende teint en verbetert een door de zon beschadigde huid. Rimpels en fijne lijntjes worden bestreden en de huid verbetert qua stevigheid en veerkracht voelbaar en zichtbaar, doordat de formule de aanmaak van huideigen collageen stimuleert.

Mild maar effectief voor alles huidtypes, 100% vrij van geur- en kleurstoffen
 
De nieuwe RESIST Weekly Resurfacing Treatment met 10% AHA en Daily Smoothing Treatment met 5% AHA van Paula’s Choice hebben het meest optimale effect wanneer deze gecombineerd worden gebruikt. De producten kunnen echter desgewenst ook afzonderlijk worden ingezet. Beide formules zijn zeer mild voor de huid en 100% vrij van geur- of kleurstoffen. Dit maakt dit nieuwe exfoliatiesysteem op basis van AHA’s perfect geschikt voor alle huidtypes!
 
Wist je dat…?
 
Gebruik altijd minimaal een SPF 15 na het exfoliëren van je huid!
 
Wanneer je exfoliërende producten gebruikt (zoals AHA’s of BHA’s) is het uitermate belangrijk dat je elke dag een product gebruikt met een zonnefilter met minimaal een SPF 15, dat een breed spectrum bescherming biedt tegen de schadelijke UV- stralen. (Bijvoorbeeld Paula’s Choice Moisture Boost Daily Restoring Complex SPF20).
 
Meer weten over het belang van het regelmatig exfoliëren van de huid?
 
Zie deze link: http://www.paulaschoice-eu.com/learn/nl/basisinformatie/exfolianten-hoe-ze-werken
 
Redactionele tip van de sluier: RESIST, the succes story continues…
 
Begin 2011 wordt de RESIST- lijn van Paula’s Choice nog verder uitgebreid met de RESIST Optimal Results Hydrating Cleanser en de RESIST Advanced Replenishing Toner. Binnenkort meer nieuws hierover…

 
Distributie, verkoopprijzen & meer informatie voor de consument:
De producten van Paula’s Choice worden op de Europese markt gebracht door Paula’s Choice Europe B.V. te Amstelveen.
 
Verkoopprijzen:
 
Paula’s Choice RESIST Weekly Resurfacing Treatment met 10% AHA             € 28,95/60 ml NIEUW!
Paula’s Choice RESIST Daily Smoothing Treatment met 5% AHA                      € 26,95/50 ml NIEUW!
Paula’s Choice RESIST Skin Resurfacing and Smoothing System                        € 52,50 (als set)
 
De producten van Paula’s Choice zijn verkrijgbaar via de Nederlandse webwinkel van: www.paulaschoice.nl

Lees ook:Herstel je huid
Lees ook:Super skin oppepper: Resist Intensive Vitamin C Spot Treatment van Paula’s Choice
Lees ook:Kuurbehandeling belooft je een mooie en egale huid
Lees ook:Perfecte moisturizer met SPF25 en antioxidanten
Lees ook:Beauty nieuws: bodyproducten die je huid in shape houden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>