Perfecte moisturizer met SPF25 en antioxidanten

Verlang je naar een mooie huid? Ben je al bekend met de producten van Paula’s Choice? Nog niet, dan wordt het hoog tijd! De RESIST- producten van Paula’s Choice zijn onweerstaanbaar. Alle producten uit deze lijn versterken elkaars werking bij het verbeteren van de structuur, teint, elasticiteit en natuurlijke weerstand (RESISTANCE) van de huid.Rimpels, fijne lijntjes, schade door UV- straling en huidverkleuringen worden minder zichtbaar bij een consequent gebruik van de RESIST- producten. Het allernieuwste RESIST- product van Paula’s Choice dat met ingang van 1 juni a.s. in Europa wordt gelanceerd, combineert al deze eigenschappen met een hoge mate van bescherming tegen UV- straling én een genadeloze werking tegen vrije radicalen dankzij een krachtig antioxidanten- complex!
 
De RESIST- producten van Paula’s Choice zijn inmiddels wereldwijde bestsellers! Eind vorig jaar introduceerde Paula Begoun binnen haar RESIST- productlijn reeds het voor de markt unieke huidvernieuwende RESIST Skin Resurfacing & Smoothing System op basis van AHA’s. Dit succesverhaal werd in februari jl. vervolgd met de introductie van de RESIST Optimal Results Hydrating Cleanser en RESIST Advanced Replenishing Toner. Op de grote vraag naar een effectief RESIST- product van Paula’s Choice met een hoge mate van UVA- en UVB- bescherming komt nu ook het veelbelovende antwoord!
 
NIEUW! Paula’s Choice  RESIST Cellular Defense Daily Moisturizer met SPF 25 en antioxidanten 
 
De nieuwe RESIST Cellular Defense Daily Moisturizer met SPF 25 en antioxidanten van Paula’s Choice combineert een weerstandsverhogende- en krachtige antioxidant werking met een optimale bescherming tegen UV- straling dankzij een geïntegreerde minerale zonnefilter met SPF 25. Deze geavanceerde formule is geschikt voor de normale tot droge huid en kan ook perfect voor een gevoelige huid (met bijv. rosacea) worden ingezet. De vorming van pigmentvlekken wordt voorkomen dankzij een breed spectrum UVA- en UVB filter. 
‘Faceguard’ voor een optimale bescherming, hydratatie, helderheid én meer tonus voor de huid!
 
De zijdezachte textuur van deze nieuwe RESIST- formule verheldert de teint, optimaliseert het natuurlijke vochtgehalte (o.a. door een hoog gehalte aan hyaluronzuur en aloë vera) en stimuleert de aanmaak van huideigen collageen, voor voelbaar én zichtbaar meer veerkracht en elasticiteit. Rimpels en fijne lijntjes verminderen bij een consequent dagelijks gebruik. Het hoge gehalte aan krachtige antioxidanten zoals vitamine E, Co-enzym Q10, Soja Isoflavonoïden, Tijm-, Rijst- en Edelweiss- extracten, gaat een vroegtijdige huidveroudering op een effectieve wijze tegen. Deze onweerstaanbare nieuwe ‘faceguard’ is vrij van parfum en kleurstoffen en laat de huid direct comfortabel, glad en zijdezacht aanvoelen!
Wist je dat…?
 
Antioxidanten versterken de werking van een SPF tegen schadelijke UV- straling
 
Er is steeds meer onderzoek dat aantoont dat plaatselijk aangebrachte antioxidanten kunnen helpen om je huid te beschermen tegen zonneschade. Hoewel antioxidanten niet in plaats van een product met zonnefilter moeten worden gebruikt, zijn ze heel effectief als je beide combineert en zijn ze een prachtige toevoeging aan de beschermende waarde van een goed geformuleerd product met een zonnefilter  (zoals bijvoorbeeld de nieuwe RESIST Cellular Defense Daily Moisturizer met SPF 25 en antioxidanten van Paula’s Choice).
 
Deze en nog veel meer nuttige wetenswaardigheden over de huid vind je in het menu LEARN op de website van www.paulaschoice.nl
 

 
Distributie, verkoopprijzen & meer informatie voor de consument:
De producten van Paula’s Choice worden op de Europese markt gebracht door Paula’s Choice Europe B.V. te Amstelveen.
 
Verkoopprijs:
 
Paula’s Choice RESIST Cellular Defense Daily Moisturizer met SPF 25 en antioxidanten             € 26,95/60 ml
Dit nieuwe product van Paula’s Choice is verkrijgbaar vanaf 1 juni 2011 via de Nederlandse webwinkel van: www.paulaschoice.nl

Lees ook:BFF voor je huid
Lees ook:Herstel je huid
Lees ook:Een daily SPF verzorger. Onmisbaar in je beautycase!
Lees ook:Hermodelleer je huid
Lees ook:Beauty nieuws: bodyproducten die je huid in shape houden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>