Beauty nieuws: bodyproducten die je huid in shape houden

Paula's Choice Resist Ultimate Anti-Aging Hand CreamOuder worden kan helaas niemand tegengaan, maar de tekenen van huidveroudering kun je gelukkig wel helpen verminderen. De RESIST-producten van Paula’s Choice zijn speciaal ontwikkeld om de zichtbare tekenen van huidveroudering zoals rimpels, fijne lijntjes en huidbeschadigingen door de zon, tegen te gaan. Nieuw binnen deze lijn zijn twee producten die respectievelijk zorgen voor een stevige en jeugdige lichaamshuid en soepele, mooie en goed beschermde handen!

De RESIST-producten zijn gebaseerd op onderbouwd onderzoek. Het gebruik ervan stimuleert de natuurlijke collageenproductie van de huid, bevordert een optimale celvernieuwing en helpt de zichtbaarheid van rimpels, fijne lijntjes en schade aan de huid door de zon verminderen. Alle RESIST-producten van Paula’s Choice zijn 100% vrij van geur- en kleurstoffen.

NIEUW! Paula’s Choice RESIST Retinol Skin Smoothing Body Treatment met antioxidanten

De nieuwe RESIST Retinol Skin Smoothing Body Treatment met antioxidanten van Paula’s Choice bevat een samenstelling op basis van retinol (vitamine A), krachtige antioxidanten (o.a. de vitaminen C en E, teunisbloem- en druivenpitoliën) en huidherstellende ingrediënten (waaronder sheabutter, bijenwas en panthenol). Dagelijks gebruik helpt om de lichaamshuid uitzonderlijk glad en opvallend stevig te maken. De samenstelling is ideaal voor het behandelen van een door de zon beschadigde huid en bij tekenen van huidveroudering van o.a. de hals en het decolleté. De zijdeachtige, geconcentreerde lotion heeft een rijke textuur die de droge huid onmiddellijk van essentieel vocht en verzachting voorziet. De lotion zorgt voor een langdurige, niet vette hydratatie en geeft de lichaamshuid een gezonde glans. De samenstelling heeft een pH-waarde 6.

NIEUW! Paula’s Choice RESIST Ultimate Anti-Aging Hand Cream met SPF 30 en antioxidanten

De huid van de handen heeft het hele jaar door veel te verduren. Het dagelijks wassen ervan, de blootstelling aan UV-straling en gure weersomstandigheden in het najaar en de winter vragen om extra bescherming, voeding en hulp bij herstel. De nieuwe RESIST Ultimate Anti-Aging Hand Cream met SPF 30 en antioxidanten van Paula’s Choice beschermt en verzacht zelfs de meest droge, ruw aanvoelende handen. Dit product kreeg onlangs een compleet nieuwe, verbeterde samenstelling! De formule bevordert de collageenproductie en maakt de handen, zacht en soepel, zonder vet aan te voelen. De combinatie van krachtige antioxidanten (o.a. superoxide dismutase, bèta glucan, druivenpitolie, groene thee en vitamine E), mineralen (o.a. magnesium en silicium)  en een mineraal zonnefilter met SPF 30 (op basis van titaniumdioxide) helpen de vorming van huidverkleuringen, het dunner worden van de huid en vroegtijdige huidveroudering voorkomen.  Het resultaat? Het hele jaar door mooie, soepele, zachte, jeugdige en vooral goed beschermde handen!

Verkoopprijzen:

  • Paula’s Choice RESIST Ultimate Anti-Aging Hand Cream met SPF 30 en antioxidanten  € 17,50/ 50 ml
    (vanaf heden verkrijgbaar)
  • Paula’s Choice RESIST Retinol Skin Smoothing Body Treatment met antioxidanten        € 31,00/120 ml
    (LET OP: dit product is pas vanaf 1 augustus 2013 verkrijgbaar)

De producten van Paula’s Choice zijn verkrijgbaar via de Nederlandse webwinkel: www.paulaschoice.nl

Lees ook:APK voor je body
Lees ook:Herstel je huid
Lees ook:Kuurbehandeling belooft je een mooie en egale huid
Lees ook:Lente op je gezicht!
Lees ook:BFF voor je huid: rijke bodyolie in sprayvorm

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>