Herstel je huid

spulHeb je last van zowel rimpels als puistjes en zijn je poriën grof en zichtbaar? De nieuwe lichtgewicht exfoliant van Paula’s Choice, te weten de RESIST Daily Pore-Refining Treatment met 2% BHA verwijdert dode huidcellen op het huidoppervlak en verfijnt de poriën, terwijl de formule de tekenen van het ouder worden helpt herstellen.

NIEUW! Paula’s Choice RESIST Daily Pore-Refining Treatment 2% BHA

De nieuwe RESIST Daily Pore-Refining Treatment met 2% BHA van Paula’s Choice exfolieert de huid tot diep in de poriën en verfijnt ze. De formule op basis van 2% salicylzuur herstelt de tekenen van het ouder worden en maakt het huidoppervlak zichtbaar en voelbaar gladder. Breng de hoeveelheid van 2 cent aan op een wattenschijfje en strijk daarmee over de schone huid, inclusief rondom de ogen (niet op de oogleden en direct onder de ogen aanbrengen). Het product wordt niet afgespoeld. Gebruik hierna je favoriete RESIST serum, nachtcrème en/of gespecialiseerde Paula’s Choice-product. Breng RESIST Daily Pore-Refining Treatment met 2% BHA overdag altijd onder een product aan met een breedspectrum zonnefilter van minimaal SPF 15.

Verkoopprijzen:

  • Paula’s Choice RESIST Daily Pore-Refining Treatment 2% BHA    € 27,50/88 ml

verkrijgbaar vanaf heden.

De producten van Paula’s Choice zijn verkrijgbaar via de Nederlandse webwinkel www.paulaschoice.nl, alsmede via diverse professionele schoonheidssalons.

Lees ook:Super skin oppepper: Resist Intensive Vitamin C Spot Treatment van Paula’s Choice
Lees ook:Een daily SPF verzorger. Onmisbaar in je beautycase!
Lees ook:Kuurbehandeling belooft je een mooie en egale huid
Lees ook:BFF voor je huid
Lees ook:Beauty nieuws: bodyproducten die je huid in shape houden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>