Kuurbehandeling belooft je een mooie en egale huid

Paula's Choice Resist Skin Transforming Multi-correction TreatmentProducten voor het zichtbaar verbeteren van de teint zijn immens populair! Nieuw van Paula’s Choice is de RESIST Skin Transforming Multi-Correction Treatment. Deze drievoudige formule maakt niet alleen de huidskleur lichter, opvallende stralend en helder, maar vervaagt tevens huidverkleuringen zoals bruine (pigment)vlekjes. Tevens vermindert de samenstelling puistjes, dankzij een combinatie van o.a. azelaïnezuur, salicylzuur en zoethoutextract.

Deze nieuwe kuurbehandeling wordt bij voorkeur aangebracht op een schone huid, direct na het reinigen van de huid en vóór het aanbrengen van de verzorgende crème. Rode vlekjes die na puistjes zijn achtergebleven worden ook vervaagd en rimpels en fijne lijntjes worden minder zichtbaar door een consequent dagelijks gebruik van de nieuwe Paula’s Choice RESIST Skin Transforming Multi-Correction Treatment .

Een gladde huidtextuur, verfijnde poriën en een egale, opvallend stralende teint

De samenstelling van deze geavanceerde teintverbeteraar op meerdere fronten is licht hydraterend, geeft de huid een fluweelachtige, matte finish en maakt grove poriën kleiner. Krachtige anti-aging ingrediënten waaronder rode berenklauw en adenosine (een bio-organische verbinding die van nature een belangrijk onderdeel uitmaakt van o.a. het DNA in de huid), gaan huidveroudering tegen, maken de huidtextuur gladder en geven de huid een opmerkelijk egalere en stralende teint.

EXTRA REDACTIONELE TIP!

Het azelaïnezuur in dit nieuwe product van Paula’s Choice kan een uitstekend   alternatief zijn voor mensen die last hebben van puistjes, maar die   overgevoelig zijn voor benzoylperoxide.

 

Distributie, verkoopprijs & meer informatie voor de consument:

De producten van Paula’s Choice worden op de Europese markt gebracht door Paula’s Choice Europe B.V. te Amstelveen.

Verkoopprijs:

  • Paula’s Choice RESIST Skin Transforming      Multi-Correction Treatment                      € 35,90/30      ml

Vanaf 1 september2013 verkrijgbaar.

De producten van Paula’s Choice zijn verkrijgbaar via de Nederlandse webwinkel: www.paulaschoice.nl

Lees ook:Herstel je huid
Lees ook:Super skin oppepper: Resist Intensive Vitamin C Spot Treatment van Paula’s Choice
Lees ook:Puistjes, no way!
Lees ook:Dag rode vlekjes, dag pigmentvlekjes…welkom egale huid
Lees ook:Masker met olijf- en abrikozenolie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>