Lente op je gezicht!

Een pipse winterhuid en een vale teint vragen om een vleugje instant kleur, frisheid en sprankeling. Met de nieuwe RESIST Instant Smoothing Anti-Aging Foundations en Perfect Shine Hydrating Lip Glosses van Paula’s Choice, tover je in een handomdraai alvast de lente op je gezicht!

NIEUW! Paula’s Choice RESIST Instant Smoothing Anti-Aging Foundation                
De nieuwe Paula’s Choice RESIST Instant Smoothing Anti-Aging Foundation is een vloeibare anti-aging foundation met een dubbele werking. Deze verrijkt je make-up met effectieve antioxidanten in de strijd tegen huidveroudering, zoals groene thee-extract en de vitamines A,C en E. De toegevoegde vitamine C heeft, naast de antioxidant-eigenschappen, tevens een stimulerende werking op de natuurlijke collageenproductie en zorgt zo voor een stevigere huid.  De formule bevat naast antioxidanten tevens huidherstellende ingrediënten zoals ceramiden, oligopeptiden en lipiden, waarvan is bewezen dat ze het ouder worden van de huid effectief helpen tegengaan en dat ze huid helpen herstellen. Het resultaat is een gezonde, egale en stevige huid die, elke keer dat je de foundation gebruikt, zichtbaar beter wordt.

 Luchtige textuur met een medium dekking, verkrijgbaar in zes natuurlijke tinten

Paula’s Choice RESIST Instant Smoothing Anti-Aging Foundation heeft een luchtige textuur en geeft een lichte tot medium dekking met een zijdeachtige, intens stralende finish. De toevoeging van fijne lichtweerkaatsende pigmenten maakt fijne lijntjes en rimpels direct minder zichtbaar. De foundation is verkrijgbaar in 6 natuurlijke tinten (Porcelain- Fair/Light- Light- Light/Medium- Medium en Medium/Tan). De samenstelling is 100% vrij van geurstoffen en is niet op dieren getest.

NIEUW! Paula’s Choice Perfect Shine Hydrating Lip Gloss   
De nieuwe Perfect Shine Hydrating Lip Gloss van Paula’s Choice is een zijdeachtige lipgloss, waarvan de formule is verrijkt met intensief verzachtende, plantaardige werkstoffen zoals bijen- en carnaubawas, sheabutter en jojoba olie. De samenstelling bevat tevens intensief verzorgende ingrediënten, zoals honing-extract, glycerine, druivenpit- en tarwekiemoliën, zwarte bes- en framboosextracten, avocado en moerasbloem.

Hydratatie en een sublieme, natuurlijke glans

Perfect Shine Hydrating Lip Gloss hydrateert de lippen, voorkomt droge lippen en zorgt daarnaast voor een sublieme, natuurlijke glans. De lipgloss is verkrijgbaar in 5 geraffineerde tinten (Bubble Gum- Peachy Cream, Pink Lemonade, Rose Blush en Strawberry Soda) die stuk voor stuk een natuurlijk resultaat geven in één laagje en meer dekkend zijn bij meerdere laagjes. De gloss plakt niet en is heel nauwkeurig aan te brengen dankzij de handige applicator. De formule is geschikt om als enige lipproduct te gebruiken, ofwel in combinatie met een lipliner en/of je favoriete lipstick. De samenstelling is 100% vrij van geurstoffen en is uiteraard ook niet op dieren getest.

Distributie, verkoopprijzen & meer informatie voor de consument:

De producten van Paula’s Choice worden op de Europese markt gebracht door Paula’s Choice Europe B.V. te Amstelveen.

Verkoopprijzen:

  • Paula’s Choice RESIST Instant Smoothing Anti-Aging Foundation    € 31,00
  • Paula’s Choice Perfect Shine Hydrating Lip Gloss                    € 12,50

De producten van Paula’s Choice zijn verkrijgbaar via de Nederlandse webwinkel: www.paulaschoice.nl

Lees ook:Beauty nieuws: bodyproducten die je huid in shape houden
Lees ook:APK voor je body
Lees ook:Super skin oppepper: Resist Intensive Vitamin C Spot Treatment van Paula’s Choice
Lees ook:Kuurbehandeling belooft je een mooie en egale huid
Lees ook:Zomers mooi zonder glimmen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>