Dr. Fish komt met een vernieuwde cosmeticalijn!

Tijdens de zonnige dagen is het belangrijk je goed te beschermen tegen de zon. De drie cosmeticalijnen van Zwaluwhoeve – de Zwaluwhoeve lijn, Dutch For You en Dr. Fish – hebben elk één of meer Sun Care verzorgingsproducten in de productlijn opgenomen. Zwaluwhoeve
De Zwaluwhoeve cosmeticalijn heeft haar eigen SunCare verzorgingslijn. Deze SunCare verzorgingslijn helpt je tegen de schadelijke invloeden van de zon te beschermen met een goede zonnebrand SPF15, after sun en een lippenbalsem SPF 15. De Zwaluwhoeve SunCare verzorgingslijn is al verkrijgbaar vanaf € 4,95.

Dutch For You Diamond Defense – spf 30 en hoger
Vorig jaar is Zwaluwhoeve gestart met een nieuwe cosmeticalijn: Dutch For You. Deze cosmeticalijn is ontwikkeld voor zowel vrouwen als mannen. Eén van de producten uit deze exclusieve cosmeticalijn is de Diamond Defense creme; een krachtige hydraterende dagcrème én een unieke UV-beschermingscrème. Deze dagcrème bevat de bestanddelen aloë vera, zoete amandelolie en betaïne (een stof uit suikerbiet dat de vochtverdeling in de cellen en tussen de cellen onderling in balans houdt en zo tekorten tegengaat). Daarnaast worden extra boosters voor de uv-filters gebruikt, waardoor het breedspectrum systeem een zeer hoge beschermingswaarde krijgt, die kan worden aangeduid als high, wat staat voor een spf 30 en hoger.

Dr. Fish
Dr. Fish komt met een vernieuwde cosmeticalijn! Eén van de producten uit de cosmeticalijn is de Dr. Fish SunCare Self-Tan Legs. Dr. Fish SunCare is speciaal ontwikkeld om het lichaam net dat zomerse tintje te geven. Door de unieke samenstelling trekt het product goed in en laat het geen vlekken op het lichaam achter. Geniet van een zachte, glanzende en stralende huid. Dr. Fish SunCare Self-Tan Legs is verkrijgbaar vanaf 1 mei 2011!

Kom naar Zwaluwhoeve en geniet met een goede beschermingsfactor van een heerlijke zonnige zomer!

Lees ook:Eigen cosmetica en SunCare verzorgingslijn voor Zwaluwhoeve
Lees ook:Collageen houdt de huid elastisch
Lees ook:Dutch For You…
Lees ook:Safe in de zon voor ‘n prikkie
Lees ook:Yesss! Nog meer Dr. Fish

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>