Safe in de zon voor ‘n prikkie

Etos-Zon-sfeerbeeld-2Daar alles duurder is geworden is het fijn te weten dat Etos een zeer voordelige zonnelijn in huis heeft. Om met volle teugen van de zon te genieten, heeft Etos haar Suncare-lijn vernieuwd en uitgebreid. De 23 producten uit deze lijn zijn verrijkt met vitamine E voor een soepele huid, smeren gemakkelijk uit én zijn voorzien van een uitstekend UV-filter. De producten zijn verkrijgbaar met een SPF van 15 tot 50+ en variëren in inhoud tussen de 50 en 200 ml. De midi-zonproducten 75 ml, zijn ideaal voor onderweg, voor in je hand- of strandtas bijvoorbeeld. De grote flacons zijn perfect voor het hele gezin! Met de complete Etos Suncare-lijn geniet je zorgeloos van de zomerzon, vanaf slechts € 3.49.

Bescherming voor ieder huidtype         
Om optimaal van een zonnige dag te genieten is het belangrijk je huid regelmatig in te smeren. Zo bescherm je je huid tegen schadelijke invloeden van de zon, ga je huidveroudering tegen en voorkom je verbranding. De Etos Suncare-lijn beschermt en verzorgt ieder huidtype tijdens en na blootstelling aan de zon. Nieuw toegevoegd aan de lijn is de verzorgende Suncare Mousse 75 ml. Een fluweelzachte mousse voor maar € 4.99 die gemakkelijk uitsmeert, snel intrekt en een verzorgend effect heeft. Naast jezelf goed beschermen tegen de zon, wil je ook dat je kinderen veilig en onbezorgd in de zon kunnen spelen. Daarom is de Suncare Kids lotion spray SPF 50+ nu ook verkrijgbaar in handig formaat: 75 ml, net zoals de bestaande Suncare lotion spray SPF 30 en de after sun lotion spray. Zo heb je altijd zonbescherming bij de hand, waar je ook bent. Voor jou en je en je gezin.

Etos Suncare Mousse SPF 30 en Etos Suncare Kids lotion spray SPF 50+ 75 ml € 4.99.                    

Etos Suncare lotion spray SPF 30, 75 ml € 3.99 en Etos Suncare after sun lotion spray met aloë vera, 75 ml voor € 3.49.

De Etos Suncare producten zijn vanaf 27 mei verkrijgbaar in alle Etos-winkels. Actie: van 27 mei tot en met 9 juni is er bij Etos een unieke inruil-actie! Tegen inlevering van je oude zonnebrandcrème krijg je maar liefst 70% korting op een product uit de Etos Suncare lijn

Etos-Suncare-30-Mousse

Lees ook:23 producten die je tegen de zon beschermen
Lees ook:Dr. Fish komt met een vernieuwde cosmeticalijn!
Lees ook:Safe zonnen!
Lees ook:Gewoon….van Vichy
Lees ook:Win een hot tub!

1 Reacties // Reageer

One thought on “Safe in de zon voor ‘n prikkie

  1. Petra

    Let wel op dat er geen nanodeeltjes in zonnebrand zit. De gevolgen hiervan zijn nog niet goed onderzocht en kunnen schadelijk zijn voor de huid.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>