Gewoon….van Vichy

Als ik vrouwen met een mooie huid vraag wat ze gebruiken, antwoorden ze geregeld: ‘Gewoon Vichy’. Nou zo gewoon is Vichy dus niet, het is een prima én betaalbare verzorging. Vichy Capiteil Soleil is bijvoorbeeld ideaal om nu tijdens de lente- en zomermaanden te gebruiken. De Hydra Crème voor je gezicht biedt met SPF 50+ een zeer hoge bescherming én dat komt je huid ten goede! De zonnecrème beschermt tegen huidbeschadigingen, tegen vlekken veroorzaakt door de zon en last but not least tegen rimpels als gevolg van zonnen.

In dezelfde lijn zitten ook nog een Hydra Melk voor je lichaam en een Multi-positie Spray SPF 30. En voor de kids is er een speciale Capital Soleil kids lijn met een melk voor gezicht én lichaam, een spray SPF 50+ en een Multi-positie Spray SPF 30. Alle producten zijn zonder parabenen, zonder parfum, hypoallergeen en getest onder dermatologisch toezicht. Eventueel kun je ook nog bij Vichy terecht voor zelfbruinende doekjes, een zonnestick en aftersun melk en sos balsem. De prijzen liggen tussen de €1 en € 21,95.

Lees ook:Goedverzorgd de winter in!
Lees ook:Safe in de zon voor ‘n prikkie
Lees ook:Consumentenbond test Kruidvat Solait SunMilk als beste
Lees ook:Vichy Nutri-Sun zelfbruiner die de huid niet uitdroogt
Lees ook:Voeden of Verlichten

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>