Yesss! Nog meer Dr. Fish

Na het grote succes van de vestigingen in Harderwijk en Amsterdam opent The Original Dr. Fish een geheel nieuwe vestiging op 9 september aanstaande. De nieuwe Dr. Fish Store zal zich vestigen in De Bijenkorf in Eindhoven. Met de ‘Dr. Fish Experiences’ behandelingen, die speciaal voor De Bijenkorf zijn ontwikkeld, zal The Original Dr. Fish vermoeide winkelvoeten weer als herboren laten voelen.
Het concept waarbij kleine visjes de huid peelen is op het moment dé trend op wellnessgebied. The Original Dr. Fish onderscheidt zich door hoge eisen te stellen aan kwaliteit en veiligheid, zowel van haar vissen als zeker ook van haar gasten. Door de grote populariteit heeft The Original Dr. Fish sinds kort ook een eigen productlijn met een uniek Dr. Fish Enzym. Zo kun je ook na de behandeling je handen en voeten heerlijk zacht houden.

Bij The Original Dr. Fish in Eindhoven zijn drie behandelingen te ondergaan:

Experience Time Fifteen  

Experience Time Twenty

Experience Time Twenty-five

Lees ook:Lekker frisssss met de visjes van Dr. Fish!
Lees ook:Dr. Fish laat visjes aan je handen en voeten knabbelen
Lees ook:Betoverend mooie glanzende benen
Lees ook:Bekende papa’s in het zonnetje gezet
Lees ook:Doe de fish gape!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>