Lekker frisssss met de visjes van Dr. Fish!

Dr. Fish is dé nieuwste trend op wellness gebied! Een perfecte combinatie van ontspanning en gezelligheid! Visjes die aan je handen en voeten knabbelen? Uiteraard voelt dit in het begin een beetje gek, maar al snel zul je merken dat het heerlijk ontspannend werkt! Naast een hele schone huid, heb je na de behandeling ook nog eens lekkere zachte handen en voeten! Wat wil je nog meer!

Nail Care To Go
Met mooi gekleurde nagels in je open sandaaltjes? Dat kan met dé trend uit New York, Milaan, Parijs en Londen; Nail Care To Go. In slechts 10 minuten keurig verzorgde nagels in de kleur die jij wilt. Nail Care To Go is een nieuw en uniek concept in Nederland en te boeken bij The Original Dr. Fish in Amsterdam! Boek je Nail Care To Go en ontvang bij vertrek het flesje nagellak t.w.v. € 7,50 cadeau. Uiteraard is Nail Care To Go ook mogelijk voor de nagels van je handen!

Vriendinnenuitje
Een bezoek aan The Original Dr. Fish is een hele beleving en erg leuk om samen met vrienden en vriendinnen te doen! Kom eens langs bij één van onze vestigingen van The Original Dr. Fish in Amsterdam of Harderwijk (Wellnessresort de Zwaluwhoeve).

Kijk op www.theoriginal-drfish.nl voor meer informatie over de Dr. Fish Experience en onze arrangementen.

Lees ook:Dr. Fish laat visjes aan je handen en voeten knabbelen
Lees ook:Yesss! Nog meer Dr. Fish
Lees ook:Betoverend mooie glanzende benen
Lees ook:Nooit meer stroperige nagellak!
Lees ook:Lekkere handverzorging bij Douglas

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>