Dutch For You…

manDutch For You is de nieuwe huidverzorgingslijn van de Zwaluwhoeve Groep. Deze unieke huidverzorgingslijn wordt vanaf september aangeboden bij The Original Dr.Fish en CitySpa Amsterdam.

Een grondige huidanalyse vormt de basis voor een optimaal resultaat. Onze schoonheidsspecialisten maken voorafgaande aan debehandeling een uitgebreide analyse van de huid. Hierbij wordt gekeken naar het vet -en vochtgehalte van de huid, vlekjes en de huidstructuur.

Voor hem en haar
Dutch For You is een compacte lijn voor zowel dames als heren, die zorgt voor totale huidverbetering. Ieder product is zo samengesteld dat het geschikt is voor alle huidtypes zoals o.a. een droge, vette, oudere en verslapte huid. De hoge concentratie aan werkstoffen zorgen voor een krachtige werking.

Zonder toevoegingen
Om diverse huidirritaties te voorkomen bevatten de Dutch For You producten geen paraffine en parabenen. Tevens zijn alle producten voorzien van een allergeen vrij parfum en bevatten ze zelfs geen parfum. Fijn om te weten is ook dat deze lijn niet op dieren zijn getest.

Lees ook:Ook jij hebt recht op een mooie huid
Lees ook:Puur natuur voor je gezicht
Lees ook:Are you Fishing for compliments? :)
Lees ook:Collageen houdt de huid elastisch
Lees ook:Heerlijke badproducten van Rivièra Maison

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>