Are you Fishing for compliments? :)

Caviar Instant Lift Mask 75 ml TubeKan je huid wel wat extra’s gebruiken? De oceanen zitten vol ingrediënten die bevorderlijk zijn voor huid en haar. Om je de voordelen van deze natuurlijke stoffen te laten ervaren brengt Sans Soucis deze ‘ocean beauty’ met de huidverzorgingslijn: ANTI AGE CAVIAR - Fishing for Compliments.

De Anti Age Caviar – Fishing for Compliments lijn is verrijkt met geconcentreerd kaviaar extract. Kaviaar, het zwarte goud van de zee,is een wonder van de natuur. Deze krachtige samenstelling is niet alleen een genot voor de zintuigen, maar verwent ook de huid met haar vitale werkstoffen.

Anti Age Caviar -Fishing for Compliments vermindert de zichtbare veroudering van de huid en zorgt voor een gladde en jeugdig uitziende huid.

Nieuw – Instant Effect Mask

Naast de 24-h Care, de 24-Care voor de droge huid en de Eye care wordt de lijn nu aangevuld met het Caviar Fishing for Compliments Instant Effect Mask. Een snelle en effectieve beauty treatment die de huid in no-time strakker, gladder en mooier maakt, waardoor de gevolgen van de dagelijkse stress zichtbaar verminderen. Het Fishing for Compliments Instant Effect Mask stimuleert het huidvernieuwingsproces en de microcirculatie, lijntjes en rimpels verminderen en de gezichtscontouren zien er strakker uit. Voor een  zichtbare supersnelle verjonging van de huid.

Het roomzachte Anti-Age Instant Effect Mask met het kostbare kaviaar extract en thermaal bronwater uit Baden- Baden is vooral geschikt voor de veeleisende huid. Het masker verwentde huid, heeft gelijk effect en zorgt voor een effen en gelijkmatige teint.

75 ML, €29,50

www.beautyservice.com

Lees ook:Kaviaar voor je handen
Lees ook:‘Leeftijd is slechts een getal’
Lees ook:Trakteer je gezicht op groot onderhoud
Lees ook:Kan jouw huid ook een oppepper gebruiken?
Lees ook:Een mooiere teint in 28 dagen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>