Trakteer je gezicht op groot onderhoud

Mineral Care Bio Active Nourishing Vitamin Capsules HRNa de zomermaanden en met het nieuwe herfstseizoen voor de boeg, heeft de huid van het gezicht behoefte aan intensief herstel, voeding en het opbouwen van een goede weerstand. Wanneer de huidbarrière in een goede conditie verkeerd, is de huid veel beter bestand tegen invloeden van buitenaf in het najaar, zoals kou, gure wind en regen. Met het Nourishing Beauty Mask en de Nourishing Vitamin Capsules van Bio Active Care by Mineral Care krijgt de gezichtshuid een intensief voedende en vitaminerijke kuurbehandeling, zodat zij gezond, soepel, opvallend jeugdig en vooral weerbaar het nieuwe seizoen kan trotseren!

De Bio Active Care-lijn, een lijn binnen Mineral Care, is een wetenschappelijk onderzochte, non-invasieve verzorgingslijn met spraakmakende resultaten. Alle producten werden ontwikkeld om de ‘tekenen des tijds’ genadeloos te bestrijden en een jeugdige toekomst van de huid intensief te verbeteren. Deze dermatologisch geteste producten zijn geschikt voor alle huidtypes waarbij verbetering gewenst is, maar voor de rijpere huid in het bijzonder. De lijn is er, voor hen die zonder ingrijpende operaties of injecties, het maximale uit hun huid willen halen.

Bio Active Care by Mineral Care, de non-invasieve lijn met invasief effect op basis van Argireline®

De Bio Active Care-lijn is gebaseerd op de werkstof Argireline®. Dit innovatieve complex op basis van peptiden (een keten van aminozuren), werkt d.m.v. een mechanisme dat de spanning in het gezicht vermindert en zichtbaar mimieklijntjes en rimpels corrigeert. Het zorgt ervoor, dat de zenuwoverdracht tussen de huid en de onderliggende gezichtsspieren wordt onderbroken, waardoor er een huidontspannend effect optreedt. De gelaatsspieren worden hierdoor op een non-invasieve wijze ontspannen en de huid krijgt, zonder injecties, een opvallend stralende, gezonde en veerkrachtige uitstraling. De natuurlijke soja- en rijstpeptiden in combinatie met gistproteïnen in dit complex, helpen bovendien om donkere kringen en wallen rondom de ogen te verminderen door de versteviging van het bindweefsel en dankzij het minimaliseren van UV-schade. Krachtige antioxidanten en anti-aging ingrediënten ondersteunen de celvernieuwing, verstevigen de verslapte huid en bevorderen een gezonde bloedcirculatie.

Zomerherstel en voeding met Bio Active Care by Mineral Care Nourishing Beauty Mask

Het Nourishing Beauty Mask van de Bio Active Care by Mineral Care-lijn op basis van kaolin (een zachte, witte kleisoort) is speciaal ontwikkeld om de huid te herstellen, te voeden en intensief  te hydrateren. Dit maakt het masker perfect geschikt als krachtig herstellende boostbehandeling na de zomermaanden. De formule bevat naast Argireline® tevens krachtige huidverbeterende werkstoffen zoals squalane, hyaluronzuur, tijm-extract, mango- en avocado oliën. Fijne lijntjes en rimpels worden zichtbaar verminderd, de huid voelt comfortabel, soepel en glad aan en krijgt een stralende en gezonde uitstraling.

Weerstand opbouwen met Bio Active Care by Mineral Care Nourishing Vitamin Capsules

Vitaminen zijn essentieel voor een goede gezondheid. Dat geldt tevens voor de huid! Met de Nourishing Vitamin Capsules van Bio Active Care by Mineral Care krijgt de gezichtshuid een krachtige ‘vitamineshot’! Deze intensief huidverbeterende capsules zijn speciaal ontwikkeld om de huid in een optimale conditie te brengen en langdurig te behouden. Ze bevatten een mix van de vitamines A en E in combinatie met Omega-3 vetzuren en ginseng. Deze synergetische combinatie herstelt de elasticiteit, hydrateert, voedt én beschermt de huid. De natuurlijke huidbarrière wordt versterkt bij dagelijks gebruik na de reiniging en onder de dag- en of nachtverzorging. De capsules verminderen tevens rimpels en fijne lijntjes en zorgen voor een opvallend gladde en jeugdige huid, die optimaal beschermd is tegen de gure invloeden van de komende herfst!

Distributie, meer informatie en verkoopprijzen:

De Bio Active Care by Mineral Care-producten zijn verkrijgbaar bij de professionele schoonheidsspecialist. Voor gerichte verkoopadressen kan de consument contact opnemen met het bedrijf Mineral Skin Cosmetics (voorheen Mineral Care) via telefoonnummer: 033-2464532 Voor meer informatie is er de website www.mineralcare.nl

Vanaf september zijn de producten tevens verkrijgbaar via de webshop: www.mineralskincosmetics.nl

Verkoopprijzen consument:

 

  • Bio Active Care by Mineral Care Nourishing Beauty Mask € 34,95/100 ml.
  • Bio Active Care by Mineral Care Nourishing Vitamin Capsules € 49,95/25 capsules

 

Verkrijgbaar vanaf heden.

Lees ook:Kan jouw huid ook een oppepper gebruiken?
Lees ook:Top voor in de zon!
Lees ook:BFF voor je huid: Mineral Care Elements Extra Rich Cream
Lees ook:Mineral Care wordt Mineral Skin Cosmetics
Lees ook:Are you Fishing for compliments? :)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>