Top voor in de zon!

GIGI Sun Care lijnAls de zon er straks echt is, wil je ook veilig kunnen zonnen. Mineral Care is exclusief importeur en distributeur van GIGI Cosmetic. GIGI Cosmetic Laboratories domineert meer dan 60% van de professionele cosmetische markt in Israël en exporteert haar producten over de hele wereld. Alle GIGI-producten zijn samengesteld uit werkstoffen die gelijkwaardig zijn aan de huid en welke zijn getest door de meest prestigieuze dermatologische instituten ter wereld. De Sun Care-lijn van GIGI is een compacte lijn met hoogwaardige zonneproducten voor veilig genieten van al het goede van de zon.

Het gebruik van de meest nieuwe actieve ingrediënten is één van de handelsmerken van GIGI. Sinds 1990 werkt het bedrijf volgens de normen van de gemeenschappelijke Europese markt, de Amerikaanse normen en standaarden en natuurlijk de Israëlische. De productie en controle zijn milieuvriendelijk, GIGI gebruikt alleen recyclebare verpakkingen en de producten worden uiteraard niet getest op dieren.

GIGI Sun Care

De producten van de GIGI Sun Care-lijn beschermen de huid tegen UVA- en UVB- straling. De GIGI Sun Care productlijn is gebaseerd op een unieke formule die 90% tot 100% van de schadelijke UV-stralen blokkeert. Alle producten uit de GIGI Sun Care-lijn zijn hypoallergeen en voldoen aan de Australische standaard. De formules bevatten tevens intensief verzorgende en huidverbeterende werkstoffen zoals hyaluronzuur, aloë vera, vitamine E, panthenol, allantoïne en squalane.

Distributie, meer informatie en verkoopprijzen:

 

De GIGI Sun Care-producten zijn verkrijgbaar bij de professionele schoonheidsspecialist.

 

Voor meer informatie en gerichte verkoopadressen kan de consument contact opnemen met Mineral Care via telefoonnummer: 033-2464532 of kijken op de website www.mineralcare.nl

 

Verkoopprijzen consument:

 

  • GIGI Sun Care                vanaf € 15,50 – € 44,50  (verkrijgbaar in o.a. de SPF’s 23, 34, 50)

Lees ook:Mineral Care wordt Mineral Skin Cosmetics
Lees ook:BFF voor je huid: Mineral Care Elements Extra Rich Cream
Lees ook:Voor hem met mineralen uit de Dode Zee
Lees ook:Kan jouw huid ook een oppepper gebruiken?
Lees ook:Trakteer je gezicht op groot onderhoud

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>