Mineral Care wordt Mineral Skin Cosmetics

image001Mineral Care is exclusief importeur én distributeur van de professionele huidverzorgingsmerken Mineral Care Pure Dead Sea Experience, GIGI Cosmetic en ULTIMA. Met ingang van augustus 2013 zal de bedrijfsnaam Mineral Care worden veranderd in Mineral Skin Cosmetics.

In 1996 heeft Mineral Care haar eerste cosmeticamerk, Mineral Care Pure Dead Sea Experience in Nederland op de markt gebracht en is het bedrijf ook onder deze naam gestart. In 2013, nu ruim 17 jaar later, zijn er inmiddels verschillende professionele cosmeticamerken aan het assortiment toegevoegd. Dit vraagt om een nieuwe bedrijfsnaam die de lading qua merken die gevoerd worden nog beter dekt.

Een nieuwe bedrijfsnaam met nieuwe mogelijkheden

De verandering van Minercal Care in Mineral Skin Cosmetics biedt het bedrijf nieuwe mogelijkheden om in de toekomst ook andere cosmeticamerken toe te voegen aan het assortiment. Omdat Mineral Skin Cosmetics alleen het allerbeste wil aanbieden aan haar klanten, is het bedrijf voortdurend op zoek naar innovaties op het gebied van productontwikkeling, nieuwe, hightech ingrediënten, alsmede ook op het gebied van ondersteunende marketing en sales.

De merken binnen Mineral Skin Cosmetics

Mineral Skin Cosmetics is importeur en distributeur van de volgende merken:

* Mineral Care Pure Dead Sea Experience

Dit merk is ontwikkeld op basis van de weldadige rijkdom van de Dode Zee, de grootste natuurlijke SPA ter wereld. De lijn combineert natuurlijke Dode Zee mineralen en hoogwaardige aromatische essenties uit de plantenwereld en brengt deze samen in een ruim assortiment van kwalitatief hoogwaardige huidverzorgingsproducten voor zowel de huid van mannen als vrouwen.

Lees ook:BFF voor je huid: Mineral Care Elements Extra Rich Cream
Lees ook:Heilzame beautyproducten
Lees ook:Voor hem met mineralen uit de Dode Zee
Lees ook:Veel moois op komst van Ahava
Lees ook:Kan jouw huid ook een oppepper gebruiken?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>