Veel moois op komst van Ahava

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Houd onze beauty.blog goed in de gaten de komende tijd, want we waren onlangs te gast bij een presentatie van nieuwe musthaves van het merk Ahava in het Consevatorium Hotel in Amsterdam. Er komen een aantal mooie producten voor je aan.

Ahava Dead Sea Laboratories is marktleider en de absolute expert op het gebied van cosmetica op basis van mineralen gewonnen uit de Dode Zee. AHAVA gelooft in de kracht van de Dode Zee. Het merk investeert stevig in wetenschap, Research & Development is één van de meest belangrijke units binnen het bedrijf. In het laboratorium zijn nieuwe ontdekkingen gedaan en deze zijn nu vertaald naar vier bijzondere producten die deze lente gelanceerd worden:

1. Age Control Even Tone Moisturizer Broad Spectrum SPF 20 > komt in maart

2. Firming Body Cream > komt in maart

3. Facial Renewal Peel > komt in maart

4. Mineral Make Up > verschijnen in mei dit jaar

AHAVA onthult je natuurlijke schoonheid en maakt de huid met deze lanceringen gladder, stralender, strakker en gelijkmatiger. De revolutionaire nieuwe formules bomvol Dode Zee Mineralen laten iedere vrouw deze lente schitteren.

Over AHAVA

AHAVA Dead Sea Laboratories werd in 1988 opgericht vanuit een diepe passie voor de geheimen van de verlevendigende effecten van mineralen op de huid. Het bedrijf is de enige inheemse cosmeticafabrikant in het Dode Zee gebied en hanteert een wetenschappelijke benadering bij haar milieuvriendelijke onderzoeksactiviteiten. Door de jaren heen heeft dit geresulteerd in een aantal uitstekende cosmeticalijnen die internationaal bekend staan om hun formidabele doeltreffendheid. AHAVA maakt gebruik van de rijke natuurlijke bronnen van deze magische regio volgens de internationaal erkende standaarden.

AHAVA is huidvriendelijk:

Alle AHAVA producten bevatten Osmoter ™.

Alle AHAVA producten zijn vrij van conserveringsmiddelen .

Alle AHAVA reinigingsproducten zijn vrij van Sodium Lauryl Sulfaten/Sodium Laureth Sulfaten.

De producten van AHAVA bevatten geen petroleum, schadelijke synthetische ingrediënten en genetisch gemodificeerde organismen.

Alle AHAVA producten zijn getest op allergie en goedgekeurd voor een gevoelige huid.

 Kijk voor meer informatie op www.ahava.nl of volg AHAVA op Facebook.

 

 

Lees ook:Mineral Care wordt Mineral Skin Cosmetics
Lees ook:Scrub je body Zijdezacht
Lees ook:Peeling op basis van Dode Zee Mineralen
Lees ook:Firming body cream met pepermuntbladsap
Lees ook:Ahava zet je ogen in het zonnetje!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>