Voor hem met mineralen uit de Dode Zee

Orlando-EngelaarDe zelfbewuste man let op ieder aspect van zijn uiterlijk en gezondheid. Hij beseft dat zijn huid van nature anders is dan die van vrouwen. Daarom vraagt het behouden van een goed verzorgde, gezonde en vitale mannenhuid een speciale aanpak. De nieuwe lijn Mineral Care MAN is een compacte serie van 4 synergetische producten, speciaal ontwikkeld voor de specifieke behoeften van de mannenhuid. Meervoudig Nederlands voetbal international Orlando Engelaar is het gezicht van de lijn!

Alle producten van de nieuwe Mineral Care MAN-lijn zijn verrijkt met weldadige mineralen uit de Dode Zee. De formules zijn aangevuld met krachtige huidverbeterende plantenextracten die de mannenhuid de dagelijkse hydratering, kalmering, voeding en herstel bieden die deze nodig heeft. De lijn bestaat uit de volgende producten:

Mineral Care MAN All-in One Shampoo & Shower Gel

Deze alles-in-één Douchegel is geschikt voor lichaam en haar. De gel reinigt en verfrist effectief, zorgt voor een vitale mannenhuid en gezond haar. De formule is verrijkt met voedende, hydraterende en vitaliserende mineralen uit de Dode Zee. Pepermunt- en verbena-extracten kalmeren, verfrissen en revitaliseren zijn huid effectief.

Mineral Care MAN Face Cleansing Gel

De formule van deze verfrissende reinigingsgel reinigt en verfrist het gezicht en de hals op een milde wijze, zonder de huid uit te drogen. De formule helpt stoppels verzachten vóór het scheren en verwijdert onzuiverheden en overtollig talg. Deze formule is verrijkt met voedende, hydraterende en vitaliserende mineralen uit de Dode Zee en verbena- en pepermunt-extracten voor een direct verkoelend en verfrissend effect. Aloë Vera-extract zorgt voor een goede vochtbalans en helpt om de geïrriteerde huid te kalmeren en roodheid te voorkomen.

Mineral Care MAN Aftershave Balm

Deze lichte, niet-vette aftershave balsem is speciaal ontwikkeld om de mannenhuid te kalmeren na het scheren en om irritaties en roodheid te verminderen. Aloë Vera-extract zorgt voor een goede vochtbalans en helpt om de geïrriteerde huid te kalmeren en roodheid te verminderen. Naast verfrissende verbena- en pepermunt-extracten en voedende mineralen uit de Dode Zee, bevat deze balsem tevens hyaluronzuur dat helpt om de natuurlijke vochtbalans te optimaliseren.

Mineral Care MAN Moisturizing Lotion

Als (twee)dagelijkse verzorgingsemulsie wordt deze lichte lotion snel door de huid geabsorbeerd en zorgt voor directe hydratatie en een soepele, comfortabel aanvoelende huid. De lichte, niet-vette samenstelling heeft een aangenaam frisse, subtiele geur en bevat hyaluronzuur, dat helpt om de natuurlijke vochtbalans te optimaliseren. Het toegevoegde squalaan is een conditioner voor een direct aangenaam zacht aanvoelende huid. Ook deze formule bevat aloë vera, verbena- en pepermunt-extracten en mineralen uit de Dode Zee.

Distributie, meer informatie en verkoopprijzen:

De Mineral Care MAN-producten zijn verkrijgbaar bij de professionele schoonheidsspecialist. Voor gerichte verkoopadressen kan de consument contact opnemen met het bedrijf Mineral Skin Cosmetics (voorheen Mineral Care) via telefoonnummer: 033-2464532. Voor meer informatie is er de website www.mineralcare.nl (!) Vanaf september 2013 zijn de producten tevens verkrijgbaar via de nieuwe webshop en vernieuwde website: www.mineralskincosmetics.nl

 

Verkoopprijzen consument:

  • Mineral Care MAN All-in One Shampoo & Shower Gel      € 19,75/250 ml.
  • Mineral Care MAN Face Cleansing Gel                            € 25,00/100 ml.
  • Mineral Care MAN After Shave Balm                              € 19,95/100 ml.
  • Mineral Care MAN Moisturizing Lotion                            € 27,50/100 ml.

 

Verkrijgbaar vanaf heden.

Lees ook:BFF voor je huid: Mineral Care Elements Extra Rich Cream
Lees ook:Power uit de zee voor HEM
Lees ook:Mineral Care wordt Mineral Skin Cosmetics
Lees ook:Voedende mist maakt je huid jonger
Lees ook:Meesterlijke Mineral Makeup

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>