Power uit de zee voor HEM

man

De DECLARÉ Men Vita Mineral- lijn is een gezichtslijn voor veeleisende, gestreste huid van mannen, die meer dan alleen vocht nodig heeft. Alle producten uit deze lijn bevatten het unieke SRC- Complex™, marine mineralen, vitaminen en spoorelementen. Voor een mannenhuid boordevol weerstand, vitaliteit en veerkracht!

Wat is het DECLARÉ SRC- Complex™? Alle producten van DECLARÉ Switzerland brengen de geïrriteerde en gevoelige huid comfortabel tot rust. Ze kalmeren de huid snel, herstellen het natuurlijke evenwicht en haar beschermende barrièrefunctie. Het aan alle producten toegevoegde SRC- Complex™ (‘Sensitivity Reducing Complex’) is een uitgekiende combinatie van de werkstoffen bio- structurine,  bio-sensiline en ectoïne, die respectievelijk de natuurlijke afweer van de gevoelige huid tegen externe stressfactoren versterken, de structuur van de huid verbeteren en die de huidcellen langdurig intensief beschermen, waardoor deze langer in leven blijven.

Wat doen de DECLARÉ Men Vita Mineral producten?

  • versterken van de veerkracht van de mannenhuid
  • verhogen de weerstand van de mannenhuid
  • verminderen irritaties
  • verminderen rimpels
  • vertragen huidveroudering
  • voorzien de mannenhuid van essentiële mineralen, vitaminen en spoorelementen

DECLARÉ Men Vita Mineral After Shave Soothing Concentrate                               (38,20/50ml)                                               Deze after shave met een intensieve kalmerende werking op basis van het SRC- Complex™ (‘Sensitivity Reducing Complex’) brengt de geschoren mannenhuid weldadig tot rust. Het serum  is het moderne alternatief van de klassieke After Shave! De formule zorgt voor een snel herstel van roodheid, vlekkerigheid en kleine huidbeschadigingen en brengt het vochtgehalte van de mannenhuid in balans. De niet vette en niet plakkerige samenstelling wordt snel geabsorbeerd, verzacht onmiddellijk en de natuurlijke veerkracht van de huid wordt hersteld.

DECLARÉ Men Vita Mineral Total Moisture Energizing Cream                  (46,20/50ml)                                                             Deze intens verfrissende formule bevat het SRC- Complex™, hyaluronzuur, marine mineralen, vitaminen en Toniskin™ (een intensief verstevigende en huidaanspannende werkstof). De crème  wordt snel door de huid opgenomen.  Deze is intensief verzorgend en zorgt voor een fraaie egale teint en een energetische uitstraling. Het is een ideaal product voor een normaal tot droog huidtype en een perfect zomerproduct dankzij de intensief hydraterende, niet vette en niet plakkerige textuur.

DECLARÉ Men Vita Mineral Triple Action Anti Wrinkle Eye Cream                        (35,80/15ml)                                               Deze oogcrème met lichte textuur heeft een drievoudige werking tegen rimpels, donkere kringen rond de ogen en bij gezwollen oogleden. Het SRC- Complex™ herstelt de veerkracht en verzacht irrita­ties. De huid wordt optimaal gevoed en gehydrateerd dankzij vitaminen, marine mineralen, macadamia- notenolie, cu­puacu butter en hyaluronzuur  Bestaande rimpels en lijntjes nemen af en donkere verkleuringen, kringen en zwellingen nemen zichtbaar af.

Verkoopadressen en meer informatie: De producten van DECLARÉ Switzerland worden op de Nederlandse markt gedistribueerd door De Valois Cosmetics uit Surhuisterveen en worden verkocht bij professionele schoonheidssalons door het gehele land.Voor een adres van een salon per provincie en meer informatie is er de website www.declare-beauty.nl 

Lees ook:Voor hem met mineralen uit de Dode Zee
Lees ook:BFF voor je huid: Mineral Care Elements Extra Rich Cream
Lees ook:DECLARÉ CaviarPerfection Luxury Anti-Wrinkle Body Butter makes you feel like a diva!
Lees ook:Voedende mist maakt je huid jonger
Lees ook:Trakteer je gezicht op groot onderhoud

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>