DECLARÉ CaviarPerfection Luxury Anti-Wrinkle Body Butter makes you feel like a diva!

Caviar Body CreamDECLARÉ CaviarPerfection Luxury Anti-Wrinkle Body Butter is zo’n beetje het lekkerste wat je jezelf kunt gunnen!

Deze ultraluxe en zeer rijke bodycrème op basis van puur kaviaar- extract, squalane (olijfolie), toniskin (een intensief huidverstevigend complex) , vitamine E, hyaluronzuur en sac­charide, laat zich eenvoudig verdelen over de lichaamshuid. De romige body butter- textuur smelt subliem samen met de huid onder invloed van lichaamswarmte. De formule verbetert de stevigheid en elasticiteit van de lichaamshuid en de lichaamscontouren en vermindert droogte, rimpels en ruwe huiddelen. De huid ziet er verfijnd uit en voelt fluweelzacht en glad aan. De ontspannende en stijlvolle geur zorgt voor een extra dimensie als het gaat om pure ontspanning en een luxe wellnessbeleving! De crème in een royale en sierlijke goudkleurige pot is een sieraad voor elke badkamer en vormt een subliem cadeau voor de komende feestdagen!

  • DECLARÉ CaviarPerfection Luxury Anti-Wrinkle Body Butter          €95,00/pot 200 ml

De producten van DECLARÉ Switzerland worden op de Nederlandse markt gedistribueerd door De Valois Cosmetics uit Surhuisterveen en worden verkocht bij professionele schoonheidssalons door heel Nederland.

Voor een adres van een salon per provincie en meer informatie is er de website www.declarebeauty.nl

Lees ook:Kuren in eigen badkamer met Declaré Zwitzerland
Lees ook:500 bosbessen in een bodybutter
Lees ook:Chocolade-achtige geurbeleving
Lees ook:Bodybutter van aardbeienpitjes
Lees ook:Verkwik je zintuigen met Marbert Bath & Body ‘Energy’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>