Bodybutter van aardbeienpitjes

Last van een droge huid en zin om superlekker te ruiken? Zo lekker dat je vriendje je wel zou kunnen opeten? Dan moet je de nieuwe Strawberry Body Butter van The Bodyshop eens proberen. De body Butter is geïnspireerd op de jam in de supermarkt. Een van de medewerkers van The Bodyshop vroeg zich af wat er met de aardbeienpitjes gebeurt tijdens het bereiden van jam zonder pitjes. Nou die worden gewoon weggegooid. Hierdoor kwam men op het idee om aardbeienpitjes in te kopen bij jamproducenten en deze koud te persen en in de olie te gebruiken voor de Strawberry Body Butter. Dat is toch te leuk!!

Een extra grote verpakking van de romige bodycrème met de zoete geur van aardbeien. De crème wordt gemakkelijk door de huid geabsorbeerd, werkt verzorgend en verzachtend en beschermt de huid tegen vochtverlies, tot wel 24 uur lang. Geschikt voor normale huid.

€ 21,00 – 300 ml

Om optimaal te genieten, gebruik je hem zo:

Schep met je vingers een beetje Body Butter uit de pot en smeer dit met licht masserende, ronddraaiende bewegingen in op de huid.

Lees ook:500 bosbessen in een bodybutter
Lees ook:DECLARÉ CaviarPerfection Luxury Anti-Wrinkle Body Butter makes you feel like a diva!
Lees ook:Musthave: GUESS Double Dare
Lees ook:Get summer flashbacks met Oh Lola! van Marc Jacobs
Lees ook:Lekker voor je velletje: Therme® Bodybutters in diverse smaken…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>