Lekker voor je velletje: Therme® Bodybutters in diverse smaken…

Therme-Body-ButtersIn het najaar is de huid als gevolg van het gekke weer vaak extra droog. Je kunt dit verhelpen door haar rijk te voeden met een lekkere rijke bodybuttervoeding. Thuis kuren in de oase van de eigen badkamer krijgt een extra hoge verwenfactor dankzij de luxueuze texturen en verrukkelijke geurbelevingen van de nieuwe Body Butters van de THERME® Wereldkuren Zen White Lotus. Lomi Lomi en African Spa en de THERME® Aromatherapie- lijn Ylang Ylang!Leuk op je plancet en geweldig om cadeau te doen! THERME® Skincare ontwikkelde een aantal rijk verzorgende Body Butter- formules die de lichaamshuid na baden of douchen intensief voeden, verzorgen en hydrateren. Deze romige verwenproducten bevatten maar liefst 25% pure Sheabutter dat op de huid smelt onder invloed van lichaamstemperatuur. Deze Body Butters zorgen stuk voor stuk voor een uitzonderlijk rijke verzorging en voeding van de droge, ruwe en schrale huid en laten de huid onweerstaanbaar ruiken.

‘Zen’sationeel zachte huid met THERME® Zen White Lotus Body Butter

De nieuwe THERME® Zen White Lotus Body Butter is een rijke verzorging voor het lichaam. Een ruwe en droge huid wordt direct zacht en glad dankzij de intensief hydraterende en voedende eigenschappen van deze bodybutter. De formule bevat zijde-extract, Macadamianootolie en Sheabutter van topkwaliteit, die de lichaamshuid onmiddellijk comfortabel laten aanvoelen. Sheabutter bevat de vitamines A en D voor het herstel van de huid, vitamine E als antioxidant en vitamine F voor meer elasticiteit. De combinatie van de hoogwaardige huidverzorgende bestanddelen en de serene geurbeleving van de Witte Lotus, zorgt ervoor dat de huid onweerstaanbaar lekker ruikt en langdurig zijdezacht aanvoelt!

Zacht smeltende kalmering en verzorging met THERME® Lomi  Lomi Body Melt

THERME® Lomi Lomi Body Melt is een intensief verzorgende bodybalsem in vaste vorm. Deze smelt direct onder invloed van de warmte van de huid. De exotische formule bestaat uit een combinatie van voedende kokosolie, kalmerende Noni-vrucht (Morinda Citrifolia) en de serene geurbeleving van de beautybloem Frangipani. THERME® Lomi Lomi Body Melt trekt snel in zonder een vetspoortje achter te laten, terwijl de huid langdurig gehydrateerd, gekalmeerd en optimaal verzorgd wordt. De rijke formule is ideaal om de huid na het douchen of baden intensief mee te verzorgen en deze laat de huid stralend en onweerstaanbaar ruikend voor de dag komen!

Rijke voeding en verzachting met THERME® African Spa Baobab Body Butter

THERME® African Spa Baobab Body Butter smelt op de huid en beschermt, herstelt en voedt zelfs de meest droge huidtypes dankzij een hoog gehalte aan Afrikaanse Fair Trade Sheabutter, Baobab-, Mango- en Rooibos- extracten. Deze intensieve verzorging uit de warme Afrikaanse wildernis trekt snel in, voor een optimale hydratatie tot in de diepere huidlagen en een gezond glanzende huid!

Sensuele ‘streling’ voor de lichaamshuid met THERME® Ylang Ylang Body Butter

Een ruwe en droge huid wordt direct zacht en glad dankzij de intensief hydraterende en voedende eigenschappen van THERME® Ylang Ylang Body Butter in een recent vernieuwde verpakking. De formule bevat Sheabutter met daarin de vitamines A en D voor het herstel van de huid, vitamine E als antioxidant en vitamine F voor meer elasticiteit. De combinatie van de hoogwaardige huidverzorgende bestanddelen en de zoete, exotische en vooral zeer sensuele geur van Ylang Ylang olie, zorgt ervoor dat de huid onweerstaanbaar lekker ruikt en streelzacht aanvoelt!

Distributie, verkoopprijzen & meer informatie

De producten van THERME® Skincare worden op de Nederlandse markt gebracht door Remark Groep B.V. uit Meppel en wordt verkocht via de drogist, supermarkt en warenhuis.

Voor meer informatie kan de consument kijken op de website: www.therme.nl of bellen met de
THERME®- Consumentenlijn via telefoonnummer 0900-1112223 (€ 0,25 p.m.).

Adviesverkoopprijzen:

  • THERME® Zen White Lotus Body Butter                      € 8,49/250ml    Nieuw!
  • THERME® Lomi Lomi Body Melt                                    € 8,49/250ml    Vernieuwde verpakking!
  • THERME® African Spa Baobab Body Butter                € 8,49/250ml    Vernieuwde formule!
  • THERME® Ylang Ylang Body Butter                               € 8,49/250ml    Vernieuwde verpakking!

Check:

De producten van THERME® Skincare worden op de Nederlandse markt gebracht door Remark Groep B.V. uit Meppel en wordt verkocht via de drogist, supermarkt en warenhuis.

Voor meer informatie: www.therme.nl of bellen met de  THERME®- consumentenlijn via telefoonnummer 0900-1112223 (€ 0,25 p.m.).

Lees ook:Herbeleef je vakantie met deze Body Butters
Lees ook:Baden als Cleopatra…
Lees ook:‘Zen’sationeel genieten…
Lees ook:Sprankelende Body Mists….enjoy
Lees ook:Bodyscrub met zachte rijstkorreltjes

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>