Baden als Cleopatra…

Therme_Milk_Bath_Collectie_HRTover je badwater om in een romig wit en intensief verzorgend melkbad!
In het koude en vaak gure najaar is niets zo lekker als een warm bad! Het ontspant niet alleen je spieren en vermoeide of verkleumde lichaam, maar is een weldaad voor al je zintuigen. Zeker als je het combineert met een rijk en intensief verzorgend badproduct. THERME® Skincare breidde haar Wereldkuren onlangs uit met 3 nieuwe Milk Bath’s van de lijnen Zen White Lotus, African Spa en Lomi Lomi!
                                                                                                                          
THERME® Skincare introduceert voortdurend de meest innovatieve producten voor het eenvoudig creëren van bijzondere wellnessrituelen in de eigen badkamer. Cleopatra wist reeds dat baden in melk de huid intensief verwent, verzacht en verzorgt. Met de nieuwe Milk Bath’s van THERME® Skincare kan dit eeuwenoude schoonheidsritueel nu op de meest moderne manier gewoon thuis worden genoten!
 
NIEUW! Sereen genieten met THERME® Zen White Lotus Milk Bath
 
Nieuw in de THERME® Zen White Lotus- lijn is het THERME® Zen White Lotus Milk Bath. Dit is een zijdezacht poeder op basis van Rijstextract en pure Zijde, met de subtiele en ontspannende geur van de Witte Lotus. Een paar schepjes van dit heerlijk geurende poeder transformeren het badwater onmiddellijk tot een rijk en verzorgend, romig wit melkbad! Een momentje voor jezelf wordt met dit unieke badproduct synoniem voor sereen genieten!
 
NIEUW! Sensationeel zachte huid met THERME® African Spa Milk Bath
 
THERME® African Spa Milk Bath is een rijk verzorgend melkbad die de huid glad en zacht maakt. Dit exclusieve poeder lost direct op in het warme badwater en verandert het water in een zachte, rijke verzorgende badmelk. Voor pure zachtheid en de eeuwenoude Cleopatra- beleving van een verzorgend melkbad. Een warm bad met deze intensieve verzorging uit de droge en warme wildernis van Afrika heeft een sensationeel zachte huid als eindresultaat!
 
NIEUW! Exotisch badritueel met THERME® Lomi Lomi Milk Bath
 
De nieuwe THERME® Lomi Lomi  Milk Bath is een rijk verzorgend melkbad met kokos, dat de huid glad en zacht maakt. De bron van dit exotische badpoeder is terug te vinden op de prachtige Tahitiaanse eilanden, welke een oase zijn vol prachtige bloemen, vruchten, heerlijke geuren en bijbehorende schoonheidsrituelen. Een paar schepjes van dit nieuwe Milk Bath  transformeren je badwater onmiddellijk tot een romig melkbad met de geur van kokosnoot en zoete Fangipanibloesem!
 
Distributie, verkoopprijzen & meer informatie       
 
De producten van THERME® Skincare worden op de Nederlandse markt gebracht door Remark Groep B.V. uit Meppel en wordt verkocht via de drogist, supermarkt en warenhuis.
 
Voor meer informatie kan de consument kijken op de website: www.therme.nl of bellen met de
THERME®- Consumentenlijn via telefoonnummer 0900-1112223 (€ 0,25 p.m.).
 
Adviesverkoopprijzen:
 
THERME® Zen White Lotus Milk Bath        € 6,99/500ml NIEUW!
THERME® African Spa Milk Bath               € 6,99/500ml NIEUW!
THERME® Lomi Lomi Milk Bath                 € 6,99/500ml NIEUW!
 
Distributie & meer informatie voor de consument:
 
De producten van THERME® Skincare worden op de Nederlandse markt gebracht door Remark Groep B.V. uit Meppel en wordt verkocht via de drogist, supermarkt en warenhuis.
www.therme.nl of bellen met de
THERME®- consumentenlijn via telefoonnummer 0900-1112223 (€ 0,25 p.m.).

Lees ook:‘Zen’sationeel genieten…
Lees ook:Bodyscrub met zachte rijstkorreltjes
Lees ook:Lekker voor je velletje: Therme® Bodybutters in diverse smaken…
Lees ook:Herbeleef je vakantie met deze Body Butters
Lees ook:Are u summerproof?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>