Are u summerproof?

zalfWie naar buiten kijkt weet dat de zomer wat langer dan normaal op zich laat wachten. Maar van zorgen word je gestressed, en dat is niet goed voor je humeur….niet doen dus! Het is slimmer je te focussen op de voordelen! Zoals het feit dat er nu meer tijd is om  je huid zomerklaar te maken met het THERME 3 stappenplan. Middels dit kleine ritueel ben je elke dag optimaal verzorgd en zomerklaar!

 

Stap 1. Scrubben

Door de huid regelmatig te masseren met een THERME® Skincare Shower scrubs wordt de doorbloeding gestimuleerd en verdwijnen dode huidcellen als sneeuw voor de zon. Dit kan onder de douche of in bad. Scrubben stimuleert de doorbloeding, geeft nieuwe cellen de kans zich optimaal te ontplooien, laat oneffenheden verdwijnen en geeft de huid die felbegeerde prachtige, gezonde en natuurlijke glans. THERME® Skincare Scrubs zijn verkrijgbaar in tubes en weckpotten. In totaal beschikken maar liefst 9 verschillende wereldkuren over een scrub product.

 

Stap 2. Baden of douchen

Na het scrubben volgt het reinigen en verfrissen van de huid met THERME® Skincare. Je kunt hiervoor kiezen om een douche te nemen of lekker uitgebreid in bad te gaan. Hierbij heb je keuze uit één van de 14 wereldkuren van THERME® Skincare zoals bijvoorbeeld Zen White Lotus, Bali Flower en Lomi Lomi. Iedere wereldkuur heeft haar eigen werking op lichaam en geest.

Baden heeft evenals douche een reinigende werking. Terwijl je in een warm bad ligt, verdampen de werkzame stoffen uit de etherische oliën. Deze stoffen komen via de huid uw lichaam binnen waar ze hun heilzame werking kunnen doen. Het gebruik van THERME® Skincare badolie zorgt tevens voor een verzorgende en ontspannen werking, een gevoede huid en een zachte en soepel aanvoelende huid.

 

Stap 3. Verzorgen

Tot slot, het verzorgen van de huid. Om de huid dagelijks te voeden, is het van belang om het juiste type product te kiezen. Geheel persoonlijk of er een voorkeur is voor een Dry Oil Spray, Moisturizing Oil Spray, Bodyserum of Bodybutter. Wil je de huid extreem voeden, gebruik dan de Dry Oil Spray van THERME® Skincare.

Er zijn in totaal maar liefst 24 verschillende THERME® Skincare bodyproducten. Er is voor elke huid wat wils en alle producten resulteren in een voelbaar zachte huid.

Lees ook:Investeer in je huid met beautygeheimen uit de jungle
Lees ook:Haal Bali in je badkamer
Lees ook:Hul je in de geur van verse rozen
Lees ook:De nieuwe bodyscrubs zijn verrassend lekker!
Lees ook:Omring je huid met de geur van tropische vruchten

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>