‘Zen’sationeel genieten…

Therme Zen White LotusZen is de Japanse vorm van boeddhisme en staat tevens voor het creëren van innerlijke rust en harmonie. De Witte Lotus is een ontspannend geurende bloem,  welke symbool staat voor geestelijke zuiverheid en zachtheid. De producten van de THERME® Zen White Lotus Wereldkuur verzorgen, verzachten en verwennen het lichaam weldadig op basis van onder meer rijstextract, pure zijde en met de serene, inspirerende en exotische geur van de Witte Lotus! Recentelijk werden er twee nieuwe verwenformules toegevoegd aan deze lijn.

Ultieme verwenmomenten uit de rijke Oosterse spa- traditie liggen, nu dankzij de THERME® Zen White Lotus producten, voor iedereen binnen handbereik. Deze THERME® Wereldkuur bestaat inmiddels uit 6 intens ontspannend geurende producten, die allen zijn verrijkt met Zijde en Soja voor een zijdezachte huid en een gevoel van pure ontspanning en wellness!

Luxueuze badmelk voor sereen baden

THERME® Zen White Lotus Bath Milk is een zijdezachte badmelk met de subtiele en inspirerende geur van de Witte Lotusbloem. Deze intensief verzorgende badmelk is verrijkt met Zijde, Soja- olie en de Vitamines C en E. De bijzondere formule tovert het badwater in een handomdraai om in een luxueus wit en sereen geurend melkbad, dat de huid zijdezacht maakt, optimaal hydrateert en tegelijkertijd beschermt.

Satijnzacht douchen voor innerlijke rust

Voor wie liever ontspant tijdens een rustgevende douche, is THERME® Zen White Lotus Shower Satin hét aangewezen product voor het onmiddellijk creëren van innerlijke rust. Deze zacht schuimende en rijk verzorgende douchemelk droogt de huid niet uit en heeft een subtiele en verfijnde Witte Lotus- geur. De toevoegingen van Zijde en Macadamianootolie geven de huid een satijnzachte finish.

Rijstscrub voor een streelzachte huid

THERME® Zen White Lotus Rice Shower Scrub  is een sereen geurende douchescrub op basis van rijst, Witte Lotus, soja en pure zijde. Deze milde bodyscrub bevat fijne zachte rijstkorreltjes, die de huid op een milde wijze subliem polijsten, zijdezacht maken en onweerstaanbaar laat ruiken. Deze heerlijke bodyscrub kan twee of meerdere malen per week gebruikt worden in plaats van een normaal doucheproduct.

Luxueus bodyserum met exclusief ‘Perfection Peptide Complex®’

Het luxueuze, ultrageconcentreerde THERME® Zen White Lotus Body Serum heeft een snel intrekkende en vochtregulerende formule met een exclusief ‘Perfection Peptide Complex®’. Tezamen met de toevoeging van Zeewier- en Zijde-extract en Jojoba olie zorgt dit voor een maximaal zacht en krachtig hydraterend resultaat. THERME® Zen White Lotus Body Serum is een intensief bodyserum voor een indrukwekkende voelbare verbetering van de huid. Uiterst kostbaar qua samenstelling, maar wel verrassend betaalbaar!

NIEUW! THERME® Zen White Lotus Milk Bath

Cleopatra wist het al: baden in melk komt de schoonheid van de huid intensief ten goede! Nieuw in de THERME® Zen White Lotus- lijn is het THERME® Zen White Lotus Milk Bath. Dit is een zijdezacht melkpoeder op basis van Rijstextract en pure Zijde, met de serene geur van de Witte Lotus. Een paar schepjes van dit heerlijk geurende melkpoeder transformeren het badwater onmiddellijk tot een rijk en verzorgend, romig wit melkbad!

NIEUW! THERME® Zen White Lotus Body Butter

De nieuwe THERME® Zen White Lotus Body Butter is een rijke verzorging voor het lichaam. Een ruwe en droge huid wordt direct zacht en glad dankzij de intensief hydraterende en voedende eigenschappen van deze bodybutter. De formule bevat zijde-extract, Macadamianootolie en Sheabutter van topkwaliteit, die de lichaamshuid onmiddellijk comfortabel laten aanvoelen. Sheabutter bevat de vitamines A en D voor het herstel van de huid, vitamine E als antioxidant en vitamine F voor meer elasticiteit. De combinatie van de hoogwaardige huidverzorgende bestanddelen en de serene geurbeleving van de Witte Lotus, zorgt ervoor dat de huid onweerstaanbaar lekker ruikt en langdurig zijdezacht aanvoelt!

Distributie, verkoopprijzen & meer informatie    De producten van THERME® Skincare worden op de Nederlandse markt gebracht door Remark Groep B.V. uit Meppel en wordt verkocht via de drogist, supermarkt en warenhuis.

Voor meer informatie : website: www.therme.nl of bellen met de
THERME®- Consumentenlijn via telefoonnummer 0900-1112223 (€ 0,25 p.m.).

Adviesverkoopprijzen:

  • THERME® Zen White Lotus Bath Milk                           € 6,99/100ml
  • THERME® Zen White Lotus Shower Satin                    € 4,29/200ml
  • THERME® Zen White Rice Shower Scrub                     € 8,49/100ml
  • THERME® Zen White Lotus Body Serum                      € 8,59/150ml
  • THERME® Zen White Lotus Milk Bath                           € 6,99/100ml    NIEUW!
  • THERME® Zen White Lotus Body Butter                      € 8,49/250ml    NIEUW!

Lees ook:Baden als Cleopatra…
Lees ook:Bodyscrub met zachte rijstkorreltjes
Lees ook:Sprankelende Body Mists….enjoy
Lees ook:Lekker voor je velletje: Therme® Bodybutters in diverse smaken…
Lees ook:De nieuwe bodyscrubs zijn verrassend lekker!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>