All the best van ALCINA Cosmetic

Het zomerseizoen  staat weer voor de deur en dat betekent dat de beautykast weer aangevuld moet worden met heerlijke zomerproducten. ALCINA Cosmetic weet met meer dan 100 jaar farmaceutische en cosmetische ervaring wat de behoeftes van uw huid zijn. In samenwerking met gerenommeerde dermatologen en Universitaire klinieken heeft ALCINA  heerlijke  producten ontwikkeld die  uw huid in de zomer extra goed beschermen en verzorgen.

ZELFBRUINENDE CREME
De zelfbruinende crème van ALCINA is de perfecte voorbereiding op het zomerseizoen. Een uur na het aanbrengen oogt de huid al mooi getint en verzorgd.
Gebruik: scrub de huid 24 uur vóór u de crème gaat gebruiken voor een optimaal resultaat. Na gebruik de handen goed wassen.
100 ml, 19.00

SUNPROTECT 30

De zonnebrandcrème van ALCINA bevat  UV-A/UV-B filters. Uw huid is na het aanbrengen direct beschermd.  Smeert makkelijk uit en is waterproef.
Gebruik: breng de crème royaal aan voordat uw huid wordt blootgesteld aan de zon. Smeer uw huid vervolgens gedurende de dag opnieuw in  om zonnebrand te voorkomen.
200 ml, 20,95

AFTERSUN LOTION
Avocado, jojoba olie en Q10 zorgen ervoor dat uw – geïrriteerde- huid na het zonnen weer zijdezacht en gehydrateerd aanvoelt.
200 ml,   14.65

VOETENPEELING
De fijne korreltjes in deze voetenpeeling verminderen droge plekken en eeltvorming. Het resultaat zijn gladde en zachte voeten die gezien mogen worden.
Gebruik: maak de voeten vochtig en breng de peeling met ronddraaiende bewegingen aan. Spoel vervolgens goed af met water.
75 ml, 10.50

VOETEN BALSEM

Deze hydraterende balsem maakt  ruwe en droge voeten weer soepel en heerlijk zacht.
Gebruik:  de voeten dagelijks inmasseren met de balsem. Of gebruik de balsem als voetenmasker door deze royaal aan te brengen en ’s nachts in te laten werken.
100 ml, 12.50

VOETEN DEO CREME

Deze crème vermindert transpiratie en houdt onaangename geuren tegen.

Gebruik:  ’s ochtends na het douchen aanbrengen.
75 ml, 10.50

VERKOELEND OOGSTICK
De verkoelde oogstick van ALCINA verfrist en pept gezwollen en vermoeide ogen weer op dankzij komkommerextract en hyaluronzuur. De ALCINA oog-stick is klein, makkelijk hanteerbaar en kan over de make- up heen of eronder gebruikt worden.
10 ml,
11.25

Over Alcina

ALCINA Cosmetic Nederland is een dochteronderneming van het Duitse concern Dr. Wolff Gruppe. De oorsprong hiervan ligt in 1905, het jaar waarin August Wolff zijn farmaceutische bedrijf oprichtte. Toen in 1942 zijn zoon Dr. Kurt Wolff aan het hoofd van dit familiebedrijf kwam te staan, had hij al enkele dermatologische effectieve preparaten en cosmeticaproducten ontwikkeld. Hiermee was al snel duidelijk dat medische en cosmetische aspecten hand in hand gaan. Sinds 1946 is ALCINA een familiebedrijf met diverse series producten voor complete lichaamsverzorging. Bij de ontwikkeling en het testen van producten wordt geen gebruik gemaakt van proefdieren. Door deze werkwijze kan ALCINA een 100% garantie afgeven op zuiverheid, verdraagzaamheid en werkzaamheid van al haar producten.  Voor gerichte verkoopadressen of aanvullende informatie kan de consument contact opnemen met Alcina Cosmetic Nederland B.V., tel.: 0418-652425 of kijken via de website: www.alcina.nl.

Lees ook:Bescherm je haren tegen de zon
Lees ook:Doen: beauty work-out
Lees ook:Glanzende lokken gegarandeerd
Lees ook:Dag droogterimpeltjes!
Lees ook:‘Laat je huid relaxen’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>