‘Laat je huid relaxen’

Alcina - No1_Stress_Control_CremeNiets onprettigers dan een gestreste huid. Dat zie jezelf en anderen zien het ook. Gelukkig kun je er wat aan doen! Nieuw in de Alcina No1-lijn: de Stress Control Crème

Voorkom een gestreste huid met de nieuwe Stress Control Crème van Alcina. Deze crème biedt de huid een 3-voudige bescherming:

1. SPF voorkomt dat de UV-A en de UV-B stralen vrije radicalen veroorzaken. Zo is de huid beschermd tegen het ontstaan van rimpels en pigmentvlekken.

2. Lycopine vangt de radicalen op die niet worden veroorzaakt door UV-stralen.

3. Defensil ondersteunt de huid bij de autoregeneratie en het versterken van de huid barrière om huidveroudering tegen te gaan.

Kortom, na het aanbrengen kan de huid achterover leunen en relaxen… Gebruik Reinig het gezicht en breng de Alcina Stress Control Crème aan op het gelaat, de hals en de decolleté. Masseer de crème vervolgens zachtjes in.

De Alcina No1 lijn De Stress Control Crème maakt deel uit van de No1 lijn. Een innovatieve cosmetische productlijn die alles biedt voor het dagelijkse verzorgingsritueel. De lijn bestaat uit: Stress Control Crème, reinigingsschuim, gezichtscrème, oogcrème en handcrème.

Prijzen * Stress Control Crème: €22,15 * Reinigingsmousse: €14,30 * Gezichtscrème: €22,15 * Oog crème: €17,60 * Handcrème: €10,90

Lees ook:Take care in the air
Lees ook:All the best van ALCINA Cosmetic
Lees ook:Bescherm je haren tegen de zon
Lees ook:Dag droogterimpeltjes!
Lees ook:Je BFF tijdens de zomermaanden: DD Daily Defense Cream

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>