Dag droogterimpeltjes!

Tijdens de herfst-en wintermaanden krijgt de huid veel te voorduren. Wind, kou en centrale verwarming zijn elementen die de huid flink uitdrogen. ALCINA Cosmetic weet met meer dan 100 jaar farmaceutische en cosmetische ervaring wat de behoeftes van de huid zijn. In samenwerking met gerenommeerde dermatologen en Universitaire klinieken heeft ALCINA een serie producten ontwikkeld die de droge tot extreem droge huid optimale verzorging biedt.

 

CENIA, 50 ml € 18,45 Vult vochtgebrek meteen weer aan en voorkomt een gespannen huidgevoel. Deze gezichtscrème met ureum, L-arginine en witte thee-extract zorgt voor een onmiddellijke aanvulling van het vochttekort en voorkomt een gespannen huidgevoel. De crème trekt snel in en heeft een duurzaam verzorgende werking.

MYRRHE, 50 ml € 26,55 Verzorgt de bijzonder droge plekken op de huid en vermindert rimpels door droogheid. Deze gezichtscrème met linolzuur, hopextract en verzorgende bijenwas is de ideale verzorgende crème om droogterimpeltjes te verminderen en de extreem droge delen van de huid te hydrateren. De crème smelt meteen tijdens het opbrengen en maakt de huid onmiddellijk weer zijdezacht.

AZALEE, 50 ml € 20,80 Verstrekt de weerstand van de huid en compenseert vet- en vochttekort. Deze gezichtscrème met linolzuur helpt de huid barrière te versterken. Dit optimale verzorgingsproduct heeft precies de juiste vet en vochtbalans om uitdrogen van de huid te voorkomen en deze duurzaam zacht en soepel te houden.

VIOLA, 50 ml € 20,85 Kalmeert de geïrriteerde huid en vermindert jeuk door droogte van de huid. Deze gezichtscrème met guaiazuleen en vitamine E kalmeert de geïrriteerde huid. De crème is rijk aan verzorgende lipiden. Ze vermindert door droogte veroorzaakte jeuk en geeft een duurzaam verzorgende voeding.

FENCHEL, 50 ml € 18,35 Ideale verzorging voor een schilferige huid. Verzorgt en maakt de ruwe huid weer zacht. Deze gezichtscrème met venkelolie en vitamine E is speciaal ontwikkeld om aan de eisen van de ruwe, schilferige huid te voldoen. De duurzaam verzorgende textuur beschermt de huid en maakt haar weer zacht en soepel.

Lees ook:Dag ruwe huid!
Lees ook:Witte-thee voor je huid
Lees ook:Viola: fijne gezichtscrème
Lees ook:Herstel je huid met Decubal
Lees ook:Verwen je voetjes

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>