Glanzende lokken gegarandeerd

Glanzende haarlokken geven je een goed gevoel. Als je haren er gezond uitzien, voel je je vanzelf beter en lekkerder in je vel. Helaas zijn we niet allemaal met van nature glanzende lokken geboren. Maar er is iets aan te doen. Je kunt je haar een heel eind upgraden door de juiste producten te gebruiken. Het is eigenlijk toch te gek voor woorden dat we hoge bedragen aan parfum, make-up en crèmes uitgeven en onze haren wassen met een shampoo en conditioner die gouden bergen beloven en zogenaamde parelextracten bevatten. Wake up & smell the coffee. Een haarproduct kan geen truffel, parels, zijde en ik weet niet wat bevatten als deze 2€ kost. We beweren niet dat shampoos en conditioners rond deze bedragen, slecht zijn, no way, maar er zit wel een verschil tussen een shampoo én een shampoo. Graag laten we je kennis maken met de producten van de Alcina Royal haarlijn. Een ongekend populair haarmerk uit Duitsland.

Onze eigen Prinses Maxima, Koningin Rania van Jordanië of ‘Newly wed’ Kate Middleton, ze krijgen het allemaal voor elkaar; een volumineuze bos glanzend haar. Gelukkig, zijn ook voor de ‘non-royalties’ onder ons veerkrachtige en gezonde lokken binnen handbereik. Met de verzorgende producten van de Alcina Royal haarlijn, loop je binnen no-time over straat met een echt Koninklijk Kapsel.

Dus deze Queensday ben jij de prinses met het mooiste haar!

1. De Royal Haar-Shampoo

De Royal Haar-Shampoo van Alcina is de eerste stap voor het bereiken van de glanzende lokken van een echte Beauty Queen. Niet alleen verzorgt deze shampoo het haar, ook wordt het voorbereid op de toepassing van herstellende verzorgingsproducten. Een onmisbare factor voor een perfect resultaat. Verkoopprijs: €22,50 voor 250 ml.

2. De Royal Haar-Pakking

Met de Royal Haar-pakking worden er hoogwaardige verzorgende werkstoffen aan het haar toegediend. Het kasjmierextract versterkt het haar en maakt het voelbaar elastischer. Gespleten haarpunten en afgebroken haren zijn verleden tijd!  Verkoopprijs: €25,50 voor 200 ml.

3. De Royal Verzorgende Spoeling

De Royal Verzorgende Spoeling gebruik je na de Royal Haar-pakking. Deze spoeling verhoogt de weerstand van het haar door het beschermende laagje dat wordt gevormd rond het haar. Resultaat: beter doorkambaar, zachter, veerkrachtiger haar met een prachtige glans. Verkoopprijs: €25,50 voor 200 ml.

4. Het Royal Verzorgende Haar-serum

Voor de ‘finishing touch’, is de vierde en daarbij laatste stap onmisbaar. Het Royal Verzorgende Haar-serum beschermt en hydrateert het haar de hele dag door. Je haar ziet er gezond en volumineus uit. Zelfs zonder kroontje op je hoofd ben je klaar om de deur uit te gaan als absolute Royalty! Verkoopprijs: €22,50 voor 30 ml.

Over Alcina

ALCINA Cosmetic biedt huid- en haarverzorging van A tot Z. Met meer dan 100 jaar farmaceutische en cosmetische ervar­ing weet ALCINA wat de behoeftes van uw huid en haar zijn. De fijne producten hebben een goede prijs- kwaliteitverhoud­ing en het is dan ook niet verwonderlijk dat dit merk al jaren populair is onder de beauty kenners in Duitsland. ALCINA Cosmetic Nederland is een dochteronderneming van het Duitse concern Dr. Wolff Gruppe. De oorsprong hiervan ligt in 1905, het jaar waarin August Wolff zijn farmaceutische bedrijf oprichtte. Toen in 1942 zijn zoon Dr. Kurt Wolff aan het hoofd van dit familiebedrijf kwam te staan, had hij al enkele dermatologische effectieve preparaten en cosmeticaproducten ontwikkeld. Hiermee was al snel duidelijk dat medische en cosmetische aspecten hand in hand gaan. Sinds 1946 is ALCINA een familiebedrijf met diverse series producten voor complete lichaamsverzorging. Bij de ontwikkeling en het testen van producten wordt geen gebruik gemaakt van proefdieren. Door deze werkwijze kan ALCINA een 100% garantie afgeven op zuiverheid, verdraagzaamheid en werkzaamheid van al haar producten.

check ook eens: www.alcina.nl

 

Lees ook:Bescherm je haren tegen de zon
Lees ook:Krijg ook mooi haar
Lees ook:Doen: beauty work-out
Lees ook:Glanzende haren: 1 theelepeltje shampoo is voldoende!
Lees ook:All the best van ALCINA Cosmetic

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>