Spa-bodytoppers op basis van Dode Zeemineralen

image007De zomertijd staat voor veel mensen voor intens genieten van zon, zee en strand. Met de vakanties in aantocht neemt de vraag toe om frisse,  zomerse bodyproducten die de huid goed voorbereiden op en verzorgen, hydrateren en verwennen tijdens lange, zonovergoten dagen. Mineral Care biedt binnen haar Spa Serene-lijn een aantal sprankelende spa-bodytoppers die een intensieve huidverzorging op basis van Dode Zeemineralen, combineren met een ultiem gevoel van zomerse wellness en well-being!

De Spa Serene-lijn van Mineral Care brengt al het goede van de Dode Zee voor gezondheid, schoonheid en wellness binnen handbereik voor iedereen! De weldadige eigenschappen van de grootste natuurlijke spa ter wereld en de meest zuivere, aromatische essenties uit de bloemen- en plantenwereld komen samen in de vorm van uitzonderlijk pure Spa@Home bodyproducten. Stuk voor stuk hebben deze tot doel om een optimale balans te creëren tussen lichaam en geest. Ze zorgen voor een ultiem gevoel van algehele well-being én wellness en staan garant voor een fluweelzachte, mooie, soepele en gezonde lichaamshuid.

Tintelfris scrubben met Spa Serene Green Tea Calm Body Scrub

Een lichaamshuid die vóór het zonnen zorgvuldig is ontdaan van dode huidcellen, bruint mooier, sneller, egaler en ook dieper. Mineral Care Spa Serene Green Tea Calm Body Scrub is een intensief verfrissende bodyscrub, verrijkt met Dode Zeemineralen en natuurlijk Groene thee-extract. Groene thee heeft krachtige antioxidant eigenschappen voor de huid, kalmeert en heeft een sprankelende geurbeleving. De Dode Zeemineralen in deze tintelfrisse bodyscrub exfoliëren en detoxen de lichaamshuid, bevorderen de celvernieuwing, hydrateren en hebben een krachtige anti-aging werking. Het resultaat? Een perfect gladde, zachte en optimaal ontvankelijke lichaamshuid.

Zintuigprikkelend hydrateren met Spa Serene Water Base Body Cream Orange Blossom

De geur van sinaasappelbloesem (neroli) is onmiskenbaar zomers en prikkelt de zintuigen op een aangename wijze. Niet voor niets dus, dat Mineral Care deze heerlijke aromatische bloesemolie heeft toegevoegd aan haar Spa Serene Water Base Body Cream Orange Blossom. Deze intensief verzorgende bodycrème op waterbasis is een ideale zomerse verzorging voor een goede hydratatie van de dorstige lichaamshuid. De crème is rijk aan Dode Zeemineralen en wordt snel opgenomen door de huid, zonder een vetlaagje achter te laten. De formule laat de lichaamshuid bovendien aangenaam zomers ruiken dankzij de sinaasappelbloesemolie. De geur van neroli bevordert tevens een zonnig humeur door de aromatherapeutische eigenschappen.

 

Intensief verwennen én voeden met Spa Serene Lavender Daydream Body Sorbet

Mineral Care Spa Serene Lavender Daydream Body Sorbet laat je tijdens lange, lome zomerdagen even heerlijk ontspannen wegdromen! Deze rijke bodycrème is als een verwennend ijsje voor de (oververhitte) lichaamshuid! De samenstelling is ontwikkeld op basis van Dode Zeemineralen en aromatische lavendelolie. Lavendel heeft een verzachtende en direct kalmerende werking op de (door de zon geprikkelde) huid en brengt alle zintuigen bovendien aangenaam tot rust. Dode Zeemineralen hebben talloze goede eigenschappen voor de huid, waaronder het stimuleren van de celvernieuwing, het intensief hydrateren en remineraliseren van de huid, alsmede een krachtige anti-aging werking. De formule bevat tevens de antioxidant vitaminen A en E alsmede verzorgende en voedende kokosolie en bijenwas. Deze rijke bodycrème zorgt voor een direct comfortabel aanvoelende lichaamshuid die bovendien onweerstaanbaar lekker ruikt!

Distributie, meer informatie en verkoopprijzen:

De Spa Serene-bodyproducten van Mineral Care zijn verkrijgbaar bij de professionele schoonheidsspecialist.

Voor meer informatie is er de website www.mineralcare.nl

Verkoopprijzen consument:

 

  • Mineral Care Spa Serene Green Tea Calm Body Scrub                                € 19,50/300 ml
  • Mineral Care Spa Serene Water Base Body Cream Orange Blossom € 28,50/400 ml.
  • Mineral Care Spa Serene Lavender Daydream Body Sorbet             € 18,50/200 ml.

Lees ook:Heilzame beautyproducten
Lees ook:BFF voor je huid: Mineral Care Elements Extra Rich Cream
Lees ook:Mineral Care wordt Mineral Skin Cosmetics
Lees ook:Voor hem met mineralen uit de Dode Zee
Lees ook:Trakteer je gezicht op groot onderhoud

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>