Shock Absorber: fijne beha na borstoperaties

Bij een beha met de naam Shock Absorber denk je niet aan een kittig, kanten push-up behaatje.  Nee, de Shock Absorber doet zijn naam echt eer aan.  Het is officieel een sportbeha, maar het schijnt ook dé ideale beha te zijn, om te dragen na een borstoperatie.  De beha  irriteert niet, wat de producent dan vertaalt als 'laat  wonden  helen en het lichaam  zichzelf herstellen'. Kortom: het stukje textiel kan een belangrijke bijdrage leveren aan het herstel.

 

De sportbeha B 5021, heeft uiteraard geen beugel en is op vijf verschillende manieren te dragen. Dit komt doordat de schouderbandjes afneembaar zijn aan de voor- en achterzijde. Zo kunnen de schouderbladen bijvoorbeeld ‘vrij' zijn. Bovendien zijn de bandjes helemaal gevoerd, dus lekker zacht. Ze gaan niet knellen.

De beha is aan de voorzijde te openen. Ideaal voor het verwisselen van verbanden. Het model heeft naadloze cups, dus geen lasr irriteerde naden. Onder de cups is ook nog een ventilerende band aangebracht.

De beha is verkrijgbaar in wit, zwart en huid, omvang 70 – 85 en de cupmaten B tot en met F. De verkoopprijs bedraagt € 44,95. De sportbeha is onder meer verkrijgbaar bij sportzaken en de lingeriespeciaal zaak.

Monique herinnert zich weer dat cosmetisch arts Robert Schoemacher haar ooit vertelde dat sportbeha's uberhaupt de allerbeste beha's zijn om te dragen. Juist omdat ze van alle kanten steun geven. Echte steun – iets wat een gewone beha niet geeft, ook een beugelbeha niet.

Lees ook:

Spectaculair filmpje over borstvergroting

Draag jij een goede sportbeha?

Lees ook:Draag jij een goede sportbeha?
Lees ook:Hema shockeert: Man draagt push-up bra
Lees ook:Zwarte lingerie staat op nr. 1 en de Oma onderbroek is een NO-GO!
Lees ook:Ontvang slooppremie voor je oude beha’s!
Lees ook:Schone beha kan infecties voorkomen

1 Reacties // Reageer

One thought on “Shock Absorber: fijne beha na borstoperaties

  1. Luna

    Ik heb deze bh tijdens het sporten aan. Heerlijk draagt het inderdaad.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>