Draag jij een goede sportbeha?

Het vinden van een goede sportbeha is net zo moeilijk als het vinden van een gewone beha. Geloof me, van de gewone types moet ik er soms wel dertig passen om er met een naar huis te kunnen gaan. Met sportbeha's gaat dat iets makkelijker. Stel minder esthetische eisen. Maar echt top zitten ze ook nooit, ook al weet ik dat ik hem zeker twee maten groter moet nemen. Ik jog dus standaard met twee stuks over elkaar heen aan. Pas dan heb ik genoeg steun voor mijn borsten. Want als ik ergens niet tegen kan, zijn het schommelende borsten tijdens het rennen. En wat blijkt? Veel vrouwen kopen slechtzittende sportbeha's en belasten daarmee hun borsten onevenredig zwaar, met nog meer verslapping tot gevolg.

 

Nu las ik dit verhaal in de Engelse Daily Mail krant en besef terdege dat het fijne pr voor die ene fabrikant is die beweert met de allerbeste sportbeha te gaan komen. Eentje die echt werkt.

Waar het me meer omgaat is dat er weer eens aandacht voor het probleem is, als je borsten hebt met een omvang van cup C en meer. Waarom staat er niet eens een fabrikant op die ze gewoon op maat maakt voor fervente sporters. Kost het een duitje, wat dan nog? Het zal voor de meeste recreanten een stap te ver zijn, die moeten zich eerst nog bewust worden van het feit dat borsten nauwelijks mogen bewegen tijdens het sporten, want ze maken serieus halve cirkels en da's niet fijn voor de banden waaraan het vet- en klierweefsel verbonden is. Tel ook uit die vrouwen die uberhaupt in een gewone beha naar de sportschool gaan….

Benieuwd naar het verhaal? Je leest het hier.

Lees ook deze blogs:

- Zelfonderzoek tegen borstkanker zinloos

- Een borstlift dankzij Botox?

- Ik wil nieuwe borsten voor mijn 18e verjaardag!

- Wetenschap zegt: geen hangborsten door borstvoeding

- Grotere borsten door vacuumzuigende beha

- En deze: van sporten alleen val je niet af!

copyrights: www.moniquelindeboom

Lees ook:Geen hangborsten door borstvoeding
Lees ook:Shock Absorber: fijne beha na borstoperaties
Lees ook:Brava vacuum-beha vergroot borsten
Lees ook:Behandel je borsten met respect
Lees ook:Vetrollen niet goed voor sekslust

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>