Schone beha kan infecties voorkomen

Vroeger hadden de mensen niet zoveel ondergoed als tegenwoordig. Arme mensen verschoonden zich destijds hooguit één keer per tien dagen. Toch zijn sommige Nederlandse vrouwen anno 2009 niet veel frisser dan de dames uit de middeleeuwen. Zo blijkt uit een Gfk-panelonderzoek in  opdracht van Textilia slechts negen % van de Nederlandse vrouwen vanaf dertien jaar elke dag een schone beha aan te trekken. 59% van de ondervraagden draagt haar beha twee tot drie dagen en onder dames boven de zestig jaar blijkt dit percentage zelfs 66% te zijn. Maar het kan nog erger, want een kleine twintig % van de vrouwen draagt haar beha vier tot vijf dagen voordat ze deze voor een schone verruilt. Vier % van de beha-draagsters hout hem langer dan één week aan. Dames van vijftig blijken het schoonst, want dertien % onder hen trekt elke dag een fris exemplaar aan.

Hygiëne

Wellicht heb je niet zoveel beha’s als hipsters & strings, toch is het niet verstandig om te lang te wachten met het verschonen van je bustehouder. Persoonlijke hygiëne kan infecties voorkomen. Trek daarom elke dag niet alleen een schoon broekje, maar ook een frisse beha aan!

Lees ook:‘De Nederlandse vrouw is klaar voor echte frisheid’.
Lees ook:Zwarte lingerie staat op nr. 1 en de Oma onderbroek is een NO-GO!
Lees ook:Ontvang slooppremie voor je oude beha’s!
Lees ook:“Help! Mijn buik zit in de weg!”
Lees ook:Hema shockeert: Man draagt push-up bra

1 Reacties // Reageer

One thought on “Schone beha kan infecties voorkomen

  1. Roxy

    wat voor infecties krijg je ervan dan ?
    ik doe ook niet elke dag een schone aan hoor, die beugelbh`s kun je alleen maar op de hand wassen, heb wel wat beters te doen….

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>