Ontvang slooppremie voor je oude beha’s!

Niets is zo prettig als een lekker zittende beha. Maar net zoals auto’s zijn ook beha’s aan slijtage onderhevig. Als je je oude auto weg doet, krijg je vaak nog een inruilpremie. Ondermodefabrikant Triumph komt vrouwen tegemoet door ze een slooppremie voor hun oude beha’s te bieden. Voorwaarde is wel dat ze daarna een nieuwe van Triump kopen. Als je je oude beha inlevert, krijg je een slooppremie van maar liefst € 5 bij aankoop van een nieuw borstenlievend exemplaar. Ideale actie en volgens mij het perfecte moment voor een grote schoonmaak van je lingerie garderobe! De slooppremie is niet gelimiteerd. Al je oude beha’s kun je op deze manier inleveren en omruilen voor een nieuwe. Ongeacht van welk merk ze zijn. De deelnemende winkels zijn te herkennen aan een actieposter.

De ingeleverde beha’s worden overigens niet gesloopt, maar gedoneerd aan het goede doel. Ze worden aan kledingbanken in Nederland geschonken.

Lees ook:Zwarte lingerie staat op nr. 1 en de Oma onderbroek is een NO-GO!
Lees ook:BH droger
Lees ook:Hema shockeert: Man draagt push-up bra
Lees ook:Schone beha kan infecties voorkomen
Lees ook:Shock Absorber: fijne beha na borstoperaties

1 Reacties // Reageer

One thought on “Ontvang slooppremie voor je oude beha’s!

  1. Bloempje

    goede actie!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>